Τμήμα Διαχείρισης Πολυκατοικιών & Κτιρίων: Σύμβουλοι Διαχείρισης

To τμήμα Διαχειρίσεων της attiClean αποτελείται απο έμπειρους συνεργάτες, Συμβούλους Διαχείρισης, που βρίσκονται πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο oποιοδήποτε θέμα ή ανάγκη προκύψει στο κτίριο ή την πολυκατοικία σας αλλά και να σας ενημερώσουν για τις διαχειριστικές λύσεις της εταιρείας μας.

Η γνώση, η ευελιξία και η πολύχρονη εμπειρία των διαχειριστικών μας συμβούλων σε συνδιασμό με την εξυπηρετική μας διάθεση θα σας απαλλάξουν από οποιοδήποτε θέμα διαχείρισης της πολυκατοικίας σας με τον οικονομικότερο και πιο ασφαλή τρόπο.

Απαλλαγείτε έξυπνα, απλά, ξεκάθαρα και κυρίως οικονομικά από όλες τις έγνοιες του διαχειριστή πολυκατοικίας που απαιτούν και χρόνο και χρήμα. Εμπιστευθείτε τους διαχειριστικούς μας συμβούλους και ζητήστε τους την ιδανική λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της δικής σας πολυκατοικίας.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και λύστε όλες τις απορίες σχετικά με τα προγράμματα διαχείρισης της πολυκατοικίας σας.

Αντιμετωπίζετε θέματα στην πολυκατοικία σας και δεν γνωρίζετε τις λύσεις;

Μην ανησυχείτε! κλείστε σήμερα ραντεβού με Διαχειριστικό Σύμβουλο ο οποίος θα καταγράψει τα θέματα που σας απασχολούν και σε συνεργασία με μία σπουδαία ομάδα επαγγελματιών και επιστημόνων θα σας προτείνει εγγράφως τις καλύτερες δυνατές λύσεις (αφού γίνει η ανάλογη μελέτη, σύμφωνα με τα έγγραφα της πολυκατοικίας: κανονισμός, πίνακας επιμερισμού, αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων) για την εξομάλυνση της λειτουργίας της πολυκατοικίας.

Η συμβουλευτική υπηρεσία, λειτουργεί μεμονωμένα κατόπιν ραντεβού με τον διαχειριστή και κόστος μόλις 40,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

Η εταιρεία μας, ως βασικός συνεργάτης του Διαχειριστή εδώ και 20 χρόνια, σχεδιάζει και υλοποιεί υπηρεσίες που θα διευκολύνουν το δύσκολο έργο του.