Συμφέρουσες, σύγχρονες και ασφαλείς λύσεις για τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας

Το να έχεις αναλάβει την υποχρέωση της διαχείρισης  μιας πολυκατοικίας  ή ενός κτηρίου της Αττικής σήμερα, είναι σίγουρα ένας μεγάλος πονοκέφαλος: λογαριασμοί και συνεργεία που πρέπει να πληρωθούν, ζημιές, παράπονα, ανεξόφλητα κοινόχρηστα, εισπράξεις και άλλα πολλά! Όλα πρέπει να περάσουν από τα χέρια του διαχειριστή και το τηλέφωνό  ή ακόμη χειρότερα, το κουδούνι δεν σταματά να χτυπά! Ο χρόνος  είναι περιορισμένος και οι ανάγκες της πολυκατοικίας πολλές και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης!

Μην αγχώνεσαι άλλο! Γιατί η attiClean έχει τη λύση για τη διαχείριση κάθε πολυκατοικίας: οικονομικά, αξιόπιστα και έξυπνα!

Για την ομαλή και απρόσκοπτη διαχείριση και λειτουργία του κτιρίου σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος διαχειρίσεων, αναλαμβάνει με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις ενός εξωτερικού διαχειριστή και υλοποιεί τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της πολυκατοικίας. Η εταιρεία διαχειρίσεων atticlean προτείνει εφόσον της ζητηθεί, αλλά ποτέ δεν επιβάλλει τα συνεργεία της ή και τους τεχνικούς της, ελέγχει την πολυκατοικία για τυχόν λειτουργικά προβλήματα σε εβδομαδιαία βάση, αναλαμβάνει την έγκαιρη εξόφληση των κοινοχρήστων λογαριασμών και βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας για όποιο πρόβλημα παρουσιασθεί έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της πολυκατοικίας ή του κτιρίου σας.

Δείτε εδώ τις παροχές της υπηρεσίας Διαχείρισης κτιρίων, πολυκατοικιών και μεγάρων.

ΤΩΡΑ μαζί μας και απαλλαγείτε οικονομικά και αξιόπιστα από τον πονοκέφαλο της διαχείρισης της πολυκατοικίας σας. Είμαστε σίγουροι ότι η προσφορά της εταιρείας διαχειρίσεων attiClean θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.