Γενικοί Καθαρισμοί χώρων, Διαχειρίσεις πολυκατοικιών & κτιρίων.

Όλες οι υπηρεσίες για τον επαγγελματικό σας χώρο ή την πολυκατοικία σας σε ένα όνομα : attiClean Building Services

Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης , η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και η αξιόπιστη εξυπηρέτηση είναι οι τρεις άξονες στους οποίους στηρίζεται η στρατηγική μας και με βάση αυτούς επιτυγχάνουμε πάντα και εις το έπακρον την ικανοποίηση των πελατών μας.Aποφασισμένοι να επιβληθούν και να ξεχωρίσουν στον χώρο του καθαρισμού και της εξυπηρέτησης χώρων και κτιρίων, επαγγελματίες με κοινή πελατοκεντρική φιλοσοφία και πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του καθαρισμού και της διαχείρισης κτιρίων, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την attiClean Bulding Services.Mια σύγχρονη εταιρεία καθαρισμών και διαχειρίσεων, μια ευέλικτη και δυναμική παρουσία στο χώρο των υπηρεσιών κτιρίων , ικανή να ανταπεξέλθει με αξιώσεις στις ανάγκες και στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η δημιουργία σταθερών δεσμών με τους πολυάριθμους και κάθε μεγέθους πελάτες μας, δεν στηρίζεται μόνο στην απρόσκοπτη παροχή των άριστων υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης, αλλά επεκτείνεται και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανθρώπινης επικοινωνίας για την εξεύρεση λύσεων σε κάθε πρόβλημα που αφορά στον καθαρισμό, τη διαχείριση και γενικότερα τη φροντίδα  κάθε επαγγελματικού ή ιδιωτικού χώρου.

Με αυθεντικό αίσθημα ευθύνης και αυστηρό επαγγελματισμό σε όλες τις μορφές συνεργασίας μας, με ένα ολοκληρωμένο πάνελ υπηρεσιών καθαρισμού, διαχείρισης και εξυπηρέτησης κτιρίων , με ελκυστικές και ευέλικτες οικονομικές προσφορές και με την δυναμική που μας προσδίδει η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση σε κάθε ανάγκη καθαρισμού ή διαχείρισης των χώρων σας.

Ιστορία

Η attiC  Building Services , ιδρύθηκε το 2009 με αντικείμενο εργασιών τους καθαρισμούς χώρων, τις διαχειρίσεις κτιρίων  και την γενικότερη εξυπηρέτηση ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων κλπ χώρων.
Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, με σκοπό την παροχή εκσυγχρονισμένων υπηρεσιών καθαριότητας και διαχείρισης και με γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης πολυκατοικίας και επιχείρησης.

Ήδη, μέσα σε λίγα χρόνια, κατόρθωσε να γίνει μια σημαντική εταιρία στο χώρο των καθαρισμών και των διαχειρίσεων , αναλαμβάνοντας  ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Με την εμπειρία και την υποδομή που διαθέτει, αναπτύσσεται διαρκώς και επεκτείνεται σε νέους τομείς.

Διακρίνεται για το εξαιρετικό επίπεδο των υπηρεσιών καθαρισμού και εξυπηρέτησης κτιρίων και τη διάθεση όλου του προσωπικού της να ικανοποιήσει πλήρως τον πελάτη της.

Αποτέλεσμα της εμπειρίας μας στο χώρο της καθαριότητας, της πληρότητας και αρτιότητας του τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει η εταιρεία μας και του συστήματος οργάνωσης των εργασιών που πραγματοποιεί, είναι η εγγυημένη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαριότητας σε κάθε πελάτη.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους εργαζομένους μας ένα ασφαλές και ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, ένα πνεύμα ομαδικής προσπάθειας και ταυτόχρονα να δημιουργούμε με τους πελάτες μας μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες που αναζητούν ποιοτικές, σύγχρονες και οικονομικές λύσεις σε όλες τις πιθανές ανάγκες ή απαιτήσεις τους, παρέχοντάς τους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές τόσο στον καθαρισμό όσο και σε κάθε άλλη υπηρεσία που παρέχει.

Εξοπλισμός

Διαθέτουμε τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση και επιτυχημένη ολοκλήρωση της οποιασδήποτε εργασίας καθαρισμού, όσο ιδιόμορφη κι αν είναι:

Μηχανές πλύσης δαπέδου

Πιεστικά μηχανήματα ύδατος

Επαγγελματικοί Ατμοκαθαριστές

Ανυψωτικά μηχανήματα (καλαθοφόρα οχήματα, γερανοί εδάφους, Πλατφόρμες)

Περιστροφικές μηχανές δαπέδων

Μηχανές αναρρόφησης

Επαγγελματικές μηχανές πλύσης μοκετών

Σάρωθρα

και ότι άλλο χρειάζεται ο τέλειος καθαρισμός του χώρου σας…

attiClean Building Services: Καθαρισμοι κτηρίων, γραφείων, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικιών και κτιρίων. Εκδόσεις κοινοχρήστων. Όλες οι υπηρεσίες για το κτίριο σε τιμές του σήμερα.