ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ως 15 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

50,00€ το μήνα

(τελική τιμή)

* με την προυπόθεση της συνεργασίας μας στον καθαρισμό!

Μην χάσετε τη μεγάλη προσφορά μας: Ολική Διαχείριση Πολυκατοικίας με μόλις 50,00€το μήνα (τελική τιμή) με την προυπόθεση της συνεργασίας μας στον καθαρισμό!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 210 5143559, 2105143981 και κλείστε το ραντεβού σας.

Εάν κουραστήκατε να εκτελείτε το καθήκον του Διαχειριστή και κανείς από τους συνιδιοκτήτες δεν αναλαμβάνει την Διαχείριση, απευθυνθείτε σε εμάς και ξεγνοιάστε!

Για την ομαλή και απρόσκοπτη διαχείριση και λειτουργία του κτιρίου σας, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι διαχειριστικοί μας σύμβουλοι, αναλαμβάνουν με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις ενός εξωτερικού διαχειριστή , δίνοντας τις πλέον συμφέρουσες λύσεις για κάθε θέμα του κτιρίου και υλοποιώντας  τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της πολυκατοικίας.

Οι παραγγελίες δίνονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 8:00πμ έως και 15:00μμ και η παράδοση γίνεται την αμέσως επόμενη ημέρα, σε συγκεκριμένο 2ωρο ραντεβού, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης αυθημερόν για έκτακτες περιπτώσεις

Για την παράδοση του πετρελαίου απαιτείται πάντοτε η παρουσία σας, ώστε να διασφαλίζουμε την αξιοπιστία της παράδοσης.

  • Έγκαιρη πληρωμή όλων των εξόδων της πολυκατοικίας (λογαριασμοί και τυχόν συνεργεία).
  • Έγκαιρη έκδοση των κοινοχρήστων καθώς και τη διανομή και είσπραξη αυτών σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες από εισπράκτορα της εταιρείας μας. Δυνατότητα πληρωμής μέσω τράπεζας.
  • Έλεγχο του κτιρίου 1 φορά την εβδομάδα ή αναλόγως των αναγκών του για την ποιότητα των εργασιών και γενικώς για την επιθεώρηση της κατάστασής του (π.χ. καμένες λάμπες, βλάβες κοινόχρηστων χώρων, καθαρισμός χώρου, κλπ).

  • Διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο και έγκριση για κάθε θέμα που αφορά την πολυκατοικία.
  • Προγραμματισμός και εκτέλεση κάθε τακτικής εργασίας (απολύμανση, συντήρηση καυστήρα,κλπ.)από αυστηρά επιλεγμένα τεχνικά συνεργεία.
  • Νομική κάλυψη της πολυκατοικίας σε περίπτωση μη καταβολής των κοινοχρήστων εφόσον αυτό επιθυμεί η πλειοψηφία των ιδιοκτητών (τα έξοδα επιβαρύνουν την πολυκατοικία).
  • Έλεγχος ποσότητας πετρελαίου, μέτρηση ωρών αυτονομίας , ογκομέτρηση δεξαμενής πετρελαίου, έγκαιρος ανεφοδιασμός της πολυκατοικίας με πετρέλαιο (πάντα με παρουσία εκπροσώπου της πολυκατοικίας).
  • Οικονομικό έλεγχο της πολυκατοικίας και ετήσιο ισολογισμό αυτής.
  • Υπηρεσίες σε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί στην πολυκατοικία με το ανάλογο προσωπικό και με έρευνα αγοράς κατόπιν συνεννόησης με τον εκπρόσωπο αυτής.