Γενικοί και Τακτικοί Καθαρισμοί κτιρίων

Για κάθε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο

Το τμήμα καθαρισμών της attic είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει με ταχύτητα, ασφάλεια και οικονομία πελάτες, ιδιώτες και επαγγελματίες,  κάθε μεγέθους και είδους και να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους γενικό ή τακτικό καθαρισμό χώρου σε γραφεία, νεόκτιστες οικοδομές, πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα, εταιρείες, αποθήκες, σχολικά συγκροτήματα, γυμναστήρια, χώρους εστίασης, διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης κλπ.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικιών, μεγάρων και συγκροτημάτων κατοικιών  με άριστα ποιοτικά  αποτελέσματα καθαριότητας και σε τιμές συγχρονισμένες με την σημερινή πραγματικότητα που απαιτεί υψηλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος.

Τα πολυάριθμα , πλήρως εξοπλισμένα και έμπειρα συνεργεία καθαρισμού της attic καλύπτουν όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από τη Βούλα εώς τη Δροσιά και από τον Κόκκινο Μύλο εώς τον Υμηττό, ενώ η συνέπεια στα προκαθορισμένα ραντεβού μας και στις αρχικές μας συμφωνίες αποτελεί πάγια πολιτική της εταιρείας μας.

Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες, οικονομικές και ασφαλείς  λύσεις καθαρισμού των χώρων σας.

Ειδικά πλήρως επανδρωμένα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας αναλαμβάνουν με αξιοπιστία και συνέπεια :