Έχοντας σαν στόχο την ολοκληρωμένη και πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, και αφουγκραζόμενοι έγκαιρα τις ανάγκες της αγοράς, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας δημιουργώντας ένα εξειδικευμένο τμήμα καθαρισμού και φροντίδας διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Το τμήμα καθαρισμού διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης  ( τύπου Airbnb) απασχολεί σε αποκλειστικότητα εξειδικευμένους καθαριστές, οδηγούς και επόπτες, εξυπηρετεί ολόκληρη την Αττική και συνεχώς αυξάνει τη δυναμική του.

Η συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων αλλά και με ιδιώτες-ιδιοκτήτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό, μας έχει δώσει την εμπειρία και τη δυναμική να εξασφαλίζουμε άψογη ποιότητα καθαρισμού, ταχύτητα στους χρόνους , άμεσες λύσεις σε πιθανά προβλήματα και απρόσκοπτη συνεργασία.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό και το σιδέρωμα του ιματισμού από πλυντήρια και σιδερωτήρια υψηλών προδιαγραφών για τέλεια καθαρά, αφράτα και μοσχομυριστά κλινοσκεπάσματα ώστε να απολαμβάνουν οι επισκέπτες σας τον τέλειο καθαρισμό. Η διακίνηση του ιματισμού γίνεται από τα συνεργεία μας και σας απαλλάσσει από ένα επιπλέον ζήτημα που σας απασχολεί.

Οι υπηρεσίες και λύσεις που παρέχουμε είναι άμεσες, ευέλικτες στους χρόνους  και απόλυτα ελεγχόμενες τόσο από εσωτερικούς επόπτες όσο και από εσάς με δικλείδες ασφαλείας και με τη βοήθεια της τεχνολογίας ενώ η επικοινωνία μας είναι συνεχόμενη ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε και έκτακτες περιπτώσεις. Από την κουζίνα εώς το μπάνιο και από το μπαλκόνι και τα τζάμια μέχρι την εξώπορτα, κανένα σημείο του διαμερίσματος δεν ξεφευγει της προσοχής μας ενώ πέρα από τον καθαρισμό ομορφαίνουμε τον χώρο με σωστά στρωμένα κλινοσκεπάσματα και άψογα τακτοποιημένα αντικείμενα.

Στόχος μας είναι οι κριτικές των 5 αστέρων στο πεδίο του καθαρισμού, η αύξηση  της επισκεψιμότητας των καταλυμάτων σας και η μακροχρόνια και συνεχώς αυξανόμενη συνεργασία μας.

Πέραν του καθαρισμού, τα συνεργεία μας λειτουργούν και ως ελεγκτές του χώρου με άμεση ενημέρωση σας για τυχόν προβλήματα που διαπιστώνουμε κατά τη διάρκεια των καθαρισμών μεταξύ των κρατήσεων.

Εξασφαλίζοντας ένα υψηλό επίπεδο καθαριότητας των διαμερισμάτων σας ακόμη και όταν τα χρονικά περιθώρια μεταξύ των κρατήσεων είναι στενά, ώστε οι επισκέπτες σας με την πρώτη ματιά να αντιλαμβάνονται και να απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και φροντισμένο χώρο, σας ανταμείβουν με την υψηλότερη βαθμολογία στις κριτικές, παρέχοντας σας έτσι συγκριτικό προβάδισμα, αύξηση των κρατήσεων σας και κατά συνέπεια βελτιστοποίηση των εσόδων που απορρέουν από αυτή τη δραστηριότητα.