Ολοκληρωμένες παροχές διαχείρισης κτιρίων & πολυκατοικιών Attic

Η ανάληψη της αποκλειστικής  διαχείρισης ενός κτιρίου – πολυκατοικίας περιλαμβάνει τις εξής παροχές- υπηρεσίες:

  • Έγκαιρη πληρωμή όλων των εξόδων της πολυκατοικίας (λογαριασμοί και τυχόν συνεργεία).

  • Έγκαιρη έκδοση των κοινοχρήστων. Διανομή και είσπραξη αυτών σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες από εισπράκτορα της εταιρείας μας. Δυνατότητα πληρωμής μέσω τράπεζας.

  • Έλεγχο του κτιρίου 1 φορά την εβδομάδα ή αναλόγως των αναγκών του. Επιθεώρηση του κτιρίου για την ποιότητα των εργασιών και της γενικής κατάστασης του  (π.χ. καμένες λάμπες, βλάβες κοινόχρηστων χώρων, καθαρισμός χώρου, κλπ). Καταγραφή φύλλου ελέγχου.

  • Διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο και έγκριση για κάθε θέμα που αφορά την πολυκατοικία.

  • Προγραμματισμός και εκτέλεση κάθε τακτικής εργασίας (απολύμανση, συντήρηση καυστήρα,κλπ.) από αυστηρά επιλεγμένα τεχνικά συνεργεία.

  • Νομική κάλυψη της πολυκατοικίας σε περίπτωση μη καταβολής των κοινοχρήστων, εφόσον αυτό επιθυμεί η πλειοψηφία των ιδιοκτητών (τα έξοδα επιβαρύνουν την πολυκατοικία).

  • Έλεγχος ποσότητας πετρελαίου. Μέτρηση ωρών αυτονομίας. Ογκομέτρηση δεξαμενής πετρελαίου. Έγκαιρος ανεφοδιασμός της πολυκατοικίας με πετρέλαιο (πάντα με παρουσία εκπροσώπου της πολυκατοικίας).

  • Οικονομικό έλεγχο της πολυκατοικίας και ετήσιο ισολογισμό αυτής.

  • Υπηρεσίες σε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί στην πολυκατοικία με το ανάλογο προσωπικό. Έρευνα αγοράς κατόπιν συνεννόησης με τον εκπρόσωπο αυτής.

παροχές διαχείριση κτιρίων atticlean
παροχές διαχείρισης κτιρίων attic building services

Επιπλέον το τμήμα που ασχολείται με τις παροχές διαχείρισης κτιρίων, πολυκατοικιών και μεγάρων βρίσκεται στην διάθεση των ενοίκων του κτιρίου όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας. Για οποιοδήποτε θέμα πιθανόν προκύψει, ανά πάσα στιγμή,  διαθέτει άμεσα την γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη, που κατά περίπτωση απαιτείται.

H απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου σας δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Η διαχείριση του κτιρίου σας από του έμπειρους διαχειριστές της attic σας απαλλάσσει από όλες τις έγνοιες του διαχειριστή και επαναφέρει την ηρεμία στις σχέσεις μεταξύ των ενοίκων και συνιδιοκτητών.

Με την έναρξη κάθε νέας συνεργασίας , σας προσφέρουμε  δωρεάν προς χρήση για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας: πυροσβεστήρες (έναν 6kg για κάθε όροφο της πολυκατοικίας) και πίνακα ανακοινώσεων.

  • Συμπληρώστε στην φόρμα προσφορών διαχείρισης κάποιες απαραίτητες πληροφορίες για το κτίριο ή την πολυκατοικίας σας και θα σας στείλουμε άμεσα την καλύτερη δυνατή προσφορά μας για την ολική εξωτερική διαχείριση του κτιρίου σας.

Η ασφαλής , αξιόπιστη και οικονομική λύση για την διαχείριση της πολυκατοικίας σας έχει ένα όνομα :

“attiClean Διαχειρίσεις πολυκατοικιών & κτιρίων”