“Γενικός καθαρισμός επαγγελματικού χώρου και Οικονομική κρίση? Εμείς έχουμε την καθαρή και οικονομική λύση!!”

Για τον γενικό καθαρισμό του νέου επαγγελματικού σας χώρου, είτε είναι νεόκτιστος είτε από ανακαίνιση ή απλά μόλις τον ενοικιάσετε, διαθέτουμε πολυμελή συνεργεία καθαρισμού εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και με τα πλέον ασφαλή απορρυπαντικά και συντηρητικά υλικά καθαριότητας. Αρχικοί και γενικοί καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων και γραφείων με ένα απλό τηλεφώνημά σας. Τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό σας, τηρώντας πιστά τα χρονικά περιθώρια που εσείς ορίζετε και σε τιμές εναρμονισμένες με την σημερινή πραγματικότητα.

“Ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας είναι σαφώς πιο ευχάριστο, αυξάνει την αποδοτικότητά μας και δίνει την καλύτερη εντύπωση στους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες”

Ο γενικός καθαρισμός του επαγγελματικού σας χώρου όπως πρέπει να είναι:  με ταχύτητα, με άριστα αποτελέσματα, με σωστή συνεννόηση, με κατανόηση στις ανάγκες και στις απαιτήσεις καθαρισμού κάθε ξεχωριστού χώρου, με εμπρόθεσμη παράδοση των χώρων, με άριστη ποιότητα και ποικιλία υλικών καθαριστικών, με έμπειρους, ευγενικούς , ελεγμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες καθαριστές και κυρίως με οικονομία, τήρηση όρων και γραπτές  συμφωνίες.

  • Επιτόπια εκτίμηση εργασίας καθαρισμού χωρίς καμία χρέωση

  • Ξεκάθαρες , έγγραφες προσφορές χωρίς εκπλήξεις

  • Έμπειρο, μόνιμο και αξιόπιστο προσωπικό καθαριότητας

  • Ολοκληρωμένος εξοπλισμός καθαριότητας

Όσο ιδιόμορφος κι αν είναι ο χώρος σας κι όσο μεγάλες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας , επικοινωνήστε μαζί μας και βγείτε κερδισμένος εξασφαλίζοντας άμεση και οικονομική καθαριότητα για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση info@atticlean.gr ή καλέστε μας στο 2105143559, 2105143981 από τις 8:00 έως τις 17:00 ή στο 6936724406.

Αρχικοί και γενικοί καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων και γραφείων “attiC Building Services  Καθαρισμοί & Διαχειρίσεις κτιρίων”:Η κορυφαία επιλογή στις εταιρείες καθαρισμού