Γενικοί και Τακτικοί Καθαρισμοί χώρων

Για κάθε ιδιωτικό ή επαγγελματικό κτίριο

Οι καθαρισμοί χώρων είναι μια από τις βασικές υπηρεσίες μας. Το τμήμα καθαρισμών της attic είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει με ταχύτητα, ασφάλεια και οικονομία πελάτες, ιδιώτες και επαγγελματίες,  κάθε μεγέθους και είδους και να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους γενικό ή τακτικό καθαρισμό χώρου σε γραφεία, νεόκτιστες οικοδομές, πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα, εταιρείες, αποθήκες, σχολικά συγκροτήματα, γυμναστήρια, χώρους εστίασης, διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης κλπ.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικιών, μεγάρων και συγκροτημάτων κατοικιών  με άριστα ποιοτικά  αποτελέσματα καθαριότητας και σε τιμές συγχρονισμένες με την σημερινή πραγματικότητα που απαιτεί υψηλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος.

Καθαρισμοί χώρων από την Attic Building Services

Τα πολυάριθμα πλήρως εξοπλισμένα και έμπειρα συνεργεία καθαρισμού μας καλύπτουν όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από τη Βούλα εώς τη Δροσιά και από τον Κόκκινο Μύλο έως τον Υμηττό, ενώ η συνέπεια στα προκαθορισμένα ραντεβού μας και στις αρχικές μας συμφωνίες αποτελεί πάγια πολιτική της εταιρείας μας.

Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες, οικονομικές και ασφαλείς  λύσεις καθαρισμού των χώρων σας.

Ειδικά πλήρως επανδρωμένα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας αναλαμβάνουν με αξιοπιστία και συνέπεια :

καθαρισμοί χώρων atticlean
καθαρισμοί χώρων attic building services