Αρχικοί και γενικοί καθαρισμοί νεόκτιστων ή από ανακαίνιση σπιτιών

Αρχικοί και γενικοί καθαρισμοί νεόκτιστων ή από ανακαίνιση σπιτιών, διαμερισμάτων, μονοκατοικιών από έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία καθαρισμού με ασφάλεια, αξιοπιστία και οικονομία σε όλη την Αττική.

Καθαρισμοί σπιτιών από ανακαίνιση ή κατασκευή : Μόλις πήρατε στα χέρια σας το κλειδί της νεόκτιστης ή από ανακαίνιση κατοικίας σας. Λίγο πριν τη μετακόμιση το τελευταίο θέμα που έχετε να διευθετήσετε είναι ο γενικός καθαρισμός του σπιτιού σας. Ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι λίγος και τα οικονομικά σας περιορισμένα! Κανένα απολύτως πρόβλημα ,γιατί εμείς έχουμε την πλέον ασφαλή και οικονομική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας.

Πολυμελή συνεργεία καθαρισμού , αποτελούμενα από ομάδες έμπειρων καθαριστών, αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τέλεια, γρήγορα και προσεκτικά την περιουσία! Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους θα αναδείξουν με τα κατάλληλα απορρυπαντικά, υλικά και μηχανήματα καθαρισμού, την ομορφιά του νέου σπιτιού σας.

Ακολουθώντας μια συγκεκριμμένη μέθοδο καθαρισμού ( από πάνω προς τα κάτω και από το πιο βρώμικο στο πιο καθαρό), με τη χρήση οικολογικών και σύγχρονων απορρυπαντικών , με οργανωμένη και ελεγχόμενη εργασία καθαρισμού, το συνεργείο καθαρισμού σας παραδίδει την κατοικία σας έτοιμη για μετακόμιση.  Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι  να την  γεμίσετε με τα πολύτιμα πράγματά σας, να την στολίσετε και να την απολαύσετε χωρίς να κουραστείτε και κυρίως με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση για το πορτοφόλι σας.

Αρχικοί και γενικοί καθαρισμοί νεόκτιστων ή από ανακαίνιση σπιτιών με ασφάλεια, αξιοπιστία και οικονομία

Σε γενικές γραμμές ένας αρχικός- γενικός  καθαρισμός σπιτιού , περιλαμβάνει τον καθαρισμό όλων των επιφανειών, όπως απαιτείται μετά από οικοδομικές εργασίες, και πιο συγκεκριμένα:

Πλύσιμο ντουλαπών υπνοδωματίων, εσωτερικά και εξωτερικά. Ντουλάπια κουζίνας, μέσα- έξω, πάγκοι, πλακάκια, κλπ  επιφάνειες κουζίνας. Καθαρισμός αρμών των πλακιδίων. Ιδιαίτερα επιμελής καθαρισμός  όλων των επιφανειών σε τουαλέτες και WC, είδη υγιεινής, καθρέπτες, πλακίδια. Πλύσιμο θυρών, αλουμινίων, παντζουριών, καθαρισμός βεραντών, κάγκελων, σκαλοπατιών, καθαρισμός εισόδου. Ξεσκόνισμα τοίχων, καθαρισμός τζαμιών, σιδηροδρόμων. Καθαρισμός δαπέδων,  ξύσιμο υπολειμμάτων από μπογιές κλπ υλικά όπου υπάρχουν και όσες άλλες εργασίες είναι απαραίτητες ώστε να σας παραδοθεί το σπίτι σας σε άριστη κατάσταση.

Ο γενικός καθαρισμός του σπιτιού σας όπως ακριβώς τον επιθυμείτε, χωρίς κόπο, χωρίς προβλήματα και ζημιές και με οικονομία!

Ο πρώτος, γενικός καθαρισμός ενός σπιτιού, δεν είναι απλή υπόθεση! Απαιτεί εμπειρία, οργάνωση, πλήρη εξοπλισμό και τεχνογνωσία! Τα συνεργεία των αρχικών καθαρισμών attic αποτελούνται από συγκεκριμένους, εκπαιδευμένους και έμπειρους καθαριστές με άριστη γνώση των υλικών και των μεθόδων που κάθε επιφάνεια απαιτεί για τον καθαρισμό της. Από εσάς το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να υπάρχει νερό και ρεύμα στην οικία, να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι οικοδομικές  εργασίες  και να μην υπάρχει άλλο συνεργείο στους χώρους καθαρισμού εκτός από το συνεργείο καθαριότητας ώστε οι καθαριστές μας να εργάζονται απρόσκοπτα και να παραδώσουν σε εσάς το σπίτι σας πεντακάθαρο και έτοιμο για μετακόμιση.

Δείτε εδώ δείγματα της δουλειάς μας

Για τον καθαρισμό του σπιτιού σας και στα πλαίσια της συνεργασίας μας, διαθέτουμε στους χώρους σας όσα μηχανήματα και εργαλεία καθαρισμού είναι απαραίτητα για τον πλήρη καθαρισμό του σπιτιού σας (ηλεκτρικές σκούπες, επαγγελματικά ή απλά σετ σφουγγαρίσματος κλπ). Επίσης στην προσφορά μας περιλαμβάνεται και η προμήθεια των υλικών καθαρισμού που θα χρησιμοποιήσει το συνεργείο μας για τον καθαρισμό του σπιτιού σας (σακούλες σκουπιδιών, απορρυπαντικά γενικής χρήσεως, υγρά καθαρισμού τζαμιών κλπ).Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας, οικολογικά από τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού ( Buzil, Johnson, durostic κλπ)

Η εταιρεία μας επενδύοντας συνεχώς σε μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο μηχάνημα κυκλοφορεί στον τομέα των επιτυχία οποιοδήποτε έργο καθαρισμού, όσο ιδιόμορφο και αν είναι αυτό.

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ με την εταιρεία μας και ζητήστε την προσφορά μας για τον καθαρισμό του δικού σας σπιτιού .

Είμαστε σίγουροι ότι θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα τόσο με την τιμή όσο και με την ποιότητα καθαρισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση info@atticlean.gr ή καλέστε μας στο 2105143559, 2105143981 από τις 8:00 έως τις 17:00 ή στο 6936724406.