Συντήρηση καθαρισμού airbnb διαμερισμάτων και καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης από εξειδικευμένους καθαριστές σε όλη την Αττική.

Έχοντας σαν στόχο την ολοκληρωμένη και πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, και αφουγκραζόμενοι έγκαιρα τις ανάγκες της αγοράς, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας. Δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο τμήμα συντήρησης καθαρισμού και φροντίδας διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Το τμήμα καθαρισμού διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης  ( τύπου Airbnb) απασχολεί σε αποκλειστικότητα έμπειρους  καθαριστές, οδηγούς και επόπτες, εξυπηρετεί ολόκληρη την Αττική και συνεχώς αυξάνει τη δυναμική του.

Η συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων αλλά και με ιδιώτες-ιδιοκτήτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό, μας έχει δώσει την εμπειρία και τη δυναμική να εξασφαλίζουμε :

  • Άψογη ποιότητα καθαρισμού,
  • Ταχύτητα στους χρόνους ,
  • Άμεσες λύσεις σε πιθανά προβλήματα
  • Απρόσκοπτη συνεργασία.

Πέρα από την συντήρηση καθαρισμού airbnb, αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό και το σιδέρωμα του ιματισμού από πλυντήρια και σιδερωτήρια υψηλών προδιαγραφών.Ο καθαρισμός του ιματισμού δεν αποτελεί πια πρόβλημα. Τα κλινοσκεπάσματα  είναι τέλεια καθαρά, αφράτα και μοσχομυριστά. Οι πετσέτες μαλακές και πεντακάθαρες. Έτσι οι επισκέπτες σας απολαμβάνουν τον τέλειο καθαρισμό. Η διακίνηση του ιματισμού γίνεται από τα συνεργεία μας και σας απαλλάσσει από ένα επιπλέον ζήτημα που σας απασχολεί.

Οι υπηρεσίες και λύσεις για την συντήρηση καθαρισμού airbnb διαμερισμάτων που παρέχουμε είναι άμεσες, ευέλικτες στους χρόνους  και απόλυτα ελεγχόμενες. Ο έλεγχος γίνεται τόσο από εσωτερικούς επόπτες όσο και από εσάς, με δικλείδες ασφαλείας και με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η επικοινωνία μας είναι συνεχόμενη ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε και έκτακτες περιπτώσεις συντήρησης καθαρισμού airbnb διαμερισμάτων.

Από την κουζίνα εώς το μπάνιο και από το μπαλκόνι και τα τζάμια μέχρι την εξώπορτα, κανένα σημείο του διαμερίσματος δεν ξεφευγει της προσοχής μας ενώ πέρα από τον καθαρισμό ομορφαίνουμε τον χώρο με σωστά στρωμένα κλινοσκεπάσματα και άψογα τακτοποιημένα αντικείμενα.

Στόχος μας είναι οι κριτικές των 5 αστέρων στο πεδίο της συντήρησης καθαρισμού airbnb, η αύξηση  της επισκεψιμότητας των καταλυμάτων σας και η μακροχρόνια και συνεχώς αυξανόμενη συνεργασία μας.

Εκτός την συντήρηση καθαρισμού airbnb διαμερισμάτων, τα συνεργεία μας λειτουργούν και ως ελεγκτές του χώρου. Παρέχουμε άμεση ενημέρωση  για τυχόν προβλήματα που διαπιστώνουμε κατά τη διάρκεια των καθαρισμών μεταξύ των κρατήσεων.

Εξασφαλίζουμε ένα υψηλό επίπεδο καθαριότητας των διαμερισμάτων σας ακόμη και όταν τα χρονικά περιθώρια μεταξύ των κρατήσεων είναι στενά. Έτσι οι επισκέπτες σας, με την πρώτη ματιά, αντιλαμβάνονται και  απολαμβάνουν τη διαμονή τους. Ο χώρος ειναι πεντακάθαρος, υγιεινός και φροντισμένος.Η ανταμοιβή σας είναι η υψηλότερη βαθμολογία στις κριτικές, παρέχοντας σας έτσι συγκριτικό προβάδισμα, αύξηση των κρατήσεων σας και κατά συνέπεια βελτιστοποίηση των εσόδων που απορρέουν από αυτή τη δραστηριότητα.