Γενικός καθαρισμός μεζονέτας μετά από ανακαίνιση: καθαρισμός για επαγγελματίες

Ένας γενικός καθαρισμός απαιτεί συντονισμένες και μελετημένες ενέργειες. Απαιτεί μια συγκεκριμένη ακολουθία εργασιών : από πάνω προς τα κάτω και από τη μία μεριά προς την άλλη. Ειδικά για κατοικίες αρκετών τετραγωνικών μέτρων , ο γενικός καθαρισμός μετά από εργασίες ανακαίνισης ή κατασκευής είναι μια χαοτική διαδικασία. Δεν ξέρεις απλά από που να ξεκινήσεις! Κι ακόμη κι αν ξεκινήσεις, μέχρι να καθαρίσεις το επόμενο δωμάτιο, έχει ξανασκονιστεί το προηγούμενο! Αυτή την ανάγκη καλύπτει με ασφάλεια ένα έμπειρο συνεργείο καθαρισμού!  Η κούραση και η ταλαιπωρία που θα γλυτώσετε αναθέτοντας τον καθαρισμό του ανακαινισμένου σπιτιού σας σε ένα συνεργείο καθαρισμού, πραγματικά “δεν πληρώνεται”!

Ο γενικός καθαρισμός της μεζονέτας μετά από εργασίες ανακαίνισης είναι μια απαιτητική εργασία. Είναι ένας καθαρισμός που απαιτεί ενορχηστρωμένη καθαριότητα από πολλά έμπειρα χέρια καθαριστών που εργάζονται ταυτόχρονα. Έτσι η σκόνη που υπάρχει παντού εξαφανίζεται  και οι χώροι παραδίδονται πεντακάθαροι  και έτοιμοι να κατοικηθούν. Κανείς  μη επαγγελματίας δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει χωρίς πολύ κόπο και πάρα πολύ χρόνο έναν γενικό καθαρισμό πολλών τετραγωνικών μέτρων.

Γενικός καθαρισμός με άριστα αποτελέσματα στον ελάχιστο χρόνο.

Μετά την ταλαιπωρία τόσων ημερών με τα διάφορα συνεργεία που πραγματοποίησαν την ανακαίνιση της μεζονέτας, ήρθε η ώρα του καθαρισμού. Η μεζονέτα  επιφάνειας  εσωτερικών χώρων 180 τετραγωνικών μέτρων καθαρίστηκε πλήρως σε μόλις 2 ημέρες! Εφόσον ο πελάτης το ζητούσε, η εργασία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ακόμη και σε μία ημέρα, αυξάνοντας τον αριθμό των μελών του συνεργείου καθαρισμού. Είναι στην επιλογή του πελάτη ακόμη και η ταχύτητα της ολοκλήρωσης του έργου! Ο ίδιος ο πελάτης δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο από το να παρακολουθεί, εάν θέλει την εργασία και να απαντά σε πιθανές ερωτήσεις των καθαριστών. Μπορεί ακόμη και να αποχωρήσει από τον χώρο ώστε να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα θέματα που σίγουρα έχει ανοιχτά εν όψη μετακόμισης.  Ακόμη και τα υλικά καθαριότητας, οι μηχανές και τα εργαλεία καθαρισμού είναι ευθύνη του συνεργείου καθαρισμού.

Τα συνεργεία γενικού καθαρισμού της attic διαθέτουν όλα τα εξειδικευμένα καθαριστικά και εργαλεία καθαριότητας  που θα εξασφαλίσουν την άριστη καθαριότητα της μεζονέτας. Επιπλέον οι καθαριστές λειτουργούν συντονισμένα, απομακρύνοντας κάθε ίχνος σκόνης και υπολειμμάτων από μπογιές και στόκους από όλους τους χώρους. Το γκρουπ των έμπειρων καθαριστών της attic θα πραγματοποιήσει με προσοχή  όλο τον βαθύ καθαρισμό που απαιτείται πριν τη μετακόμιση. Η μεζονέτα παραδόθηκε έτοιμη να τοποθετηθούν τα ρούχα  στις ντουλάπες των υπνοδωματίων και τα πιάτα στα ντουλάπια της κουζίνας.

Ο γενικός καθαρισμός μετά την ανακαίνιση είναι δουλειά για επαγγελματίες.

Δεν υπάρχει σημείο σε μια κατοικία που πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης  που να μην χρειάζεται καθαρισμό. Η σκόνη βρίσκεται παντού και ακόμη και σε επιφάνειες που έχουν καθαριστεί, επανέρχεται μετά από λίγη ώρα. Οι δουλειές που πρέπει να γίνουν είναι πολλές. Οι ντουλάπες και τα ντουλάπια πρέπει να πλυθούν εσωτερικά και εξωτερικά. Τα σοβατεπιά πρέπει να καθαριστούν από τις μπογιές. Οι αρμοί των πλακιδίων επίσης χρειάζονται τρίψιμο για να καθαριστούν ικανοποιητικά. Οι σιδηρόδρομοι, τα παντζούρια, τα τζάμια, τα είδη υγιεινής κοκ.

Η ανάθεση του γενικού καθαρισμού της μεζονέτας σας μετά την ανακαίνισή της, στα επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού της attic θα σας απαλλάξει εύκολα και οικονομικά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας με αμφίβολα αποτελέσματα καθαριότητας.

Επιπροσθέτως οι επαγγελματίες καθαριστές έχουν την  τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να καθαρίσουν κάθε επιφάνεια με το κατάλληλο μέσο, απορρυπαντικό ή εργαλείο καθαρισμού. Με σεβασμό στις διαφορετικών υλικών επιφάνειες, καθαρίζουν σε βάθος  κάθε επιφάνεια αφαιρώντας κάθε ίχνος σκόνης που δημιουργήθηκε από τις εργασίες ανακαίνισης.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να τις μεγεθύνετε και να δείτε τα αποτελέσματα του γενικού καθαρισμού που πραγματοποιήσαμε πρόσφατα σε ανακαινισμένη μεζονέτα στον Γέρακα Αττικής.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες γενικών καθαρισμών  μετά από ανακαίνιση ή νεόκτιστων που παρέχουμε εδώ.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 και ζητήστε  την οικονομική προσφορά μας  για τον γενικό καθαρισμό της κατοικίας σας μετά την ανακαίνιση.