Καθαρισμός πολυκατοικίας από τα συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών της attiC.

Οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κάθε επισκέπτης. Όσο καθαρό και όμορφο κι αν είναι το σπίτι μας, αν οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας είναι βρώμικοι και αφρόντιστοι, η πρώτη εικόνα μας επηρεάζει όλους. Είναι σαφώς ευθύνη όλων των ενοίκων της πολυκατοικίας να φροντίζουν τους κοινόχρηστους χώρους! άλλωστε κι αυτοί είναι κομμάτι της ιδιοκτησίας τους.

Ωστόσο, η επιλογή ενός επαγγελματικού συνεργείου καθαρισμού, παίζει σημαντικό ρόλο.

Ένα συνεργείο καθαρισμού που ξέρει τη δουλειά του, ξέρει πως να φροντίσει την πολυκατοικία σας. Ο σκοπός είναι να διατηρεί την καλή κατάστασή της πολυκατοικίας για πολλά χρόνια! Και αυτό σημαίνει πως ένα απλό σφουγγάρισμα δεν είναι αρκετό! Υπάρχουν σημεία στην πολυκατοικία που χρειάζονται την προσοχή τους! Τα σοβατεπιά που τείνουν να συσσωρεύουν σκόνη και ρύπους , για παράδειγμα. Εάν δεν καθαρίζονται τακτικά, οι ρύποι αυτοί κολλάνε στο σοβατεπί με αποτέλεσμα να καθαρίζονται πολύ πιο δύσκολα. Οι ράγες στις πόρτες των ανελκυστήρων είναι άλλο ένα σημείο που χρειάζεται προσοχή. Τα μπουτόν και οι διακόπτες στους ορόφους της πολυκατοικίας χρίζουν κι αυτά της προσοχής μας!

Τα απορρυπαντικά που χρειάζονται οι κοινόχρηστοι χώροι μιας πολυκατοικίας.

Σε αυτό το θέμα δεν παίζει ρόλο ούτε η ποικιλία ούτε η ποσότητα. Το σημαντικό που πρέπει να προσέχουμε είναι η ποιότητα των απορρυπαντικών που χρησιμοποιούμε. Ένα απαλό πράσινο σαπούνι γενικού καθαρισμού καλής ποιότητας  και στη σωστή ποσότητα, θα καθαρίσει τα δάπεδα της πολυκατοικίας χωρίς να τα επιβαρύνει. Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού, παίζει κι αυτή σημαντικό ρόλο για το καλό αποτέλεσμα στο σφουγγάρισμα.  Μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού πιθανών να “γλιτσιάσει” το δάπεδο μας. Και το αποτέλεσμα αυτό, εάν πρόκειται για πλακάκι ίσως είναι μόνο αισθητικό. Εάν, όμως  πρόκειται για μάρμαρο, με τα χρόνια θα το επιβαρύνει και θα το θαμπώσει πιο γρήγορα.

Η τακτική συντήρηση καθαρισμού πρέπει να συνοδεύεται από ετήσιους γενικούς καθαρισμούς.

Όπως ακριβώς και στο σπίτι μας που μια-δυο φορές το χρόνο κάνουμε τον γενικό καθαρισμό μας, έτσι και οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας θα πρέπει να φροντίζονται με περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια σε τακτικά, ετήσια, χρονικά διαστήματα. Εργασίες όπως ο καθαρισμός του μηχανοστασίου, του λεβητοστασίου και της ταράτσας δεν πρέπει να παραμελούνται έστω μια φορά το χρόνο. Οι τοίχοι της εισόδου της πολυκατοικίας εσωτερικά και μέχρι τον 1ο όροφο πρέπει να πλένονται. Οι τοπικές μαυρίλες που τυχόν έχουν δημιουργηθεί σε σημεία , θα πρέπει να τρίβονται κοκ. Όλες αυτές οι εργασίες καθαρισμού θα βοηθήσουν την πολυκατοικία μας να διατηρήσει την καλή της κατάσταση περισσότερα χρόνια.

Ωστόσο, κάποια στιγμή , ο καθαρισμός δεν θα είναι αρκετός. Ένα βάψιμο – φρεσκάρισμα των τοίχων των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας θα δώσει αποτελέσματα που το πλύσιμο, μετά από χρόνια, δεν θα μπορέσει να δώσει, όσο προσεχτικό κι αν είναι. Το τρίψιμο των μαρμάρινων δαπέδων και το γυάλισμα του από έναν επαγγελματία μαρμαρά θα κάνει τα μάρμαρα της πολυκατοικίας σαν καινούρια.  Όταν η πολυκατοικία είναι περιποιημένη, η εργασία του συνεργείου καθαρισμού είναι ορατή κι έχει κι αυτή καλύτερα αποτελέσματα.

Αφήστε την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας  στους ️επαγγελματίες του καθαρισμού‼️

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας στο θέμα του καθαρισμού , έχουμε την καθαρή λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 για να ζητήσετε την προσφορά μας για τον  καθαρισμό της πολυκατοικίας σας.