Γενικοί Καθαρισμοί χώρων, Διαχειρίσεις πολυκατοικιών & κτιρίων.

Όλες οι υπηρεσίες καθαρισμού και διαχείρισης  για τον επαγγελματικό σας χώρο ή την πολυκατοικία σας σε ένα όνομα : attiClean Building Services

Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης , η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και η αξιόπιστη εξυπηρέτηση είναι οι τρεις άξονες στους οποίους στηρίζεται η στρατηγική μας. Με βάση αυτούς επιτυγχάνουμε πάντα και εις το έπακρον την ικανοποίηση των πελατών μας.

Αποφασισμένοι να επιβληθούν και να ξεχωρίσουν στον χώρο του καθαρισμού και της εξυπηρέτησης χώρων και κτιρίων, επαγγελματίες με κοινή πελατοκεντρική φιλοσοφία και πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του καθαρισμού και της διαχείρισης κτιρίων, ένωσαν τις δυνάμεις τους. Αποτέλεσμα της ένωσης αυτής ήταν η δημιουργία της attiClean Bulding Services. Mια σύγχρονη εταιρεία καθαρισμών και διαχειρίσεων. Μια ευέλικτη και δυναμική παρουσία στο χώρο των υπηρεσιών κτιρίων. Μια εταιρεία καθαρισμών ικανή να ανταπεξέλθει με αξιώσεις στις ανάγκες και στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η δημιουργία σταθερών δεσμών με τους πολυάριθμους και κάθε μεγέθους πελάτες μας, δεν στηρίζεται μόνο στην απρόσκοπτη παροχή των άριστων υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης. Επεκτείνεται και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανθρώπινης επικοινωνίας για την εξεύρεση λύσεων σε κάθε πρόβλημα που αφορά στον καθαρισμό, τη διαχείριση και γενικότερα τη φροντίδα  κάθε επαγγελματικού ή ιδιωτικού χώρου.

Με αυθεντικό αίσθημα ευθύνης και αυστηρό επαγγελματισμό σε όλες τις μορφές συνεργασίας μας, με ένα ολοκληρωμένο πάνελ υπηρεσιών καθαρισμού, διαχείρισης και εξυπηρέτησης κτιρίων , με ελκυστικές και ευέλικτες οικονομικές προσφορές και με την δυναμική που μας προσδίδει η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση σε κάθε ανάγκη καθαρισμού ή διαχείρισης των χώρων σας.

Ιστορία

Η attiC  Building Services , ιδρύθηκε το 2009. Το αντικείμενο εργασιών της οι καθαρισμοί χώρων, οι διαχειρίσεις κτιρίων και η γενικότερη εξυπηρέτηση ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων κλπ χώρων.
Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο. Σκοπός τους η παροχή εκσυγχρονισμένων υπηρεσιών καθαριότητας και διαχείρισης. Γνώμονας οι ανάγκες της σύγχρονης πολυκατοικίας και επιχείρησης.

Ήδη, μέσα σε λίγα χρόνια, κατόρθωσε να γίνει μια σημαντική εταιρία στο χώρο των καθαρισμών και των διαχειρίσεων , αναλαμβάνοντας  ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Με την εμπειρία και την υποδομή που διαθέτει, αναπτύσσεται διαρκώς και επεκτείνεται σε νέους τομείς.

Διακρίνεται για το εξαιρετικό επίπεδο των υπηρεσιών καθαρισμού και εξυπηρέτησης κτιρίων και τη διάθεση όλου του προσωπικού της να ικανοποιήσει πλήρως τον πελάτη της.

Αποτέλεσμα της εμπειρίας μας στο χώρο της καθαριότητας, της πληρότητας και αρτιότητας του τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει η εταιρεία μας και του συστήματος οργάνωσης των εργασιών που πραγματοποιεί, είναι η εγγυημένη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαριότητας σε κάθε πελάτη.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους εργαζομένους μας ένα ασφαλές και ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, ένα πνεύμα ομαδικής προσπάθειας. Ταυτόχρονα να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες που αναζητούν ποιοτικές, σύγχρονες και οικονομικές λύσεις σε όλες τις πιθανές ανάγκες ή απαιτήσεις τους. Για τον σκοπό αυτό παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές τόσο στον καθαρισμό όσο και σε κάθε άλλη υπηρεσία που παρέχουμε.

Εξοπλισμός

Διαθέτουμε τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση και επιτυχημένη ολοκλήρωση της οποιασδήποτε εργασίας καθαρισμού, όσο ιδιόμορφη κι αν είναι:

Μηχανές πλύσης δαπέδου

Πιεστικά μηχανήματα ύδατος

Επαγγελματικοί Ατμοκαθαριστές

Ανυψωτικά μηχανήματα (καλαθοφόρα οχήματα, γερανοί εδάφους, Πλατφόρμες)

Περιστροφικές μηχανές δαπέδων

Μηχανές αναρρόφησης

Επαγγελματικές μηχανές πλύσης μοκετών

Σάρωθρα

και ότι άλλο χρειάζεται ο τέλειος καθαρισμός του χώρου σας…

attiClean Building Services: Καθαρισμοί κτηρίων, γραφείων, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικιών και κτιρίων. Εκδόσεις κοινοχρήστων. Υποστήριξη και εξυπηρέτηση επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων

Όλες οι υπηρεσίες για το κτίριο σε τιμές του σήμερα.