Έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών πολυκατοικιών και κτιρίων

Κοινόχρηστα πολυκατοικίας σωστά και γρήγορα

Η Attic Building Services αναλαμβάνει την αξιόπιστη και αδιάβλητη περιοδική μηχανογραφημένη έκδοση των κοινοχρήστων λογαριασμών του κτιρίου σας σύμφωνα με τις εκάστοτε αγορανομικές διατάξεις.

Το σύστημα έκδοσης των κοινοχρήστων λογαριασμών που διαθέτει η attic Building Services διακρίνεται για την απλότητά του, την αναλυτικότητά του και την ευκολία στην διασταύρωση και επαλήθευση των ποσών. Η έκδοση γίνεται πάντοτε με βάση τα όσα ορίζει η μελέτη του μηχανικού και του μηχανολόγου σας. Έτσι αποφεύγονται παρεξηγήσεις και εντάσεις μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Χωρίς καμία αναμονή στο τηλέφωνο για την λήψη των εξόδων από την γραμματειακή μας υποστήριξη και πάντα με την ευγένεια που μας διακρίνει, οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί σας παραδίδονται άμεσα και σωστά στην πόρτα σας.

Η έκδοση των κοινοχρήστων λογαριασμών σας δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Ο ορθός και εύκολα αποδεικνυόμενος καταμερισμός των κοινοχρήστων εξόδων βοηθάει το διαχειριστή στην εκτέλεση του δύσκολου έργου του. Οι εντάσεις, οι παρεξηγήσεις και οι διενέξεις μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας αποτελούν παρελθόν!

Παραδίδονται 2 συγκεντρωτικές καταστάσεις και απο ένα ειδοποιητήριο και 2 αποδείξεις (ενοικιαστή και ιδιοκτήτη) ανά διαμέρισμα.

Ζητήστε μας : ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΣΩ e-mail

έκδοση κοινοχρήστων attic building services

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα που αναλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 210 5143 559 και 210 5143981, ή στείλτε μας e-mail στο koinoxrista@atticlean.gr

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από την ΓΝΩΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ για τον ακριβή υπολογισμό των κοινοχρήστων με τη χρήση του προγράμματος Dapanh.NET ©.

Δείτε εδώ συμβουλές για την ορθή έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών της πολυκατοικίας ή του κτιρίου σας.

Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Με τη δύναμη της Γνώμης Πληροφορική.