Γενικός καθαρισμός πλήρως ανακαινισμένου κομμωτηρίου στον Βύρωνα

Άλλος ένας επαγγελματικός χώρος που μεταμορφώθηκε από το συνεργείο των αρχικών καθαρισμών της attiC. Αυτή τη φορά, το πλήρως ανακαινισμένο κομμωτήριο στην περιοχή του Βύρωνα. Η αρχική μας επίσκεψη στον χώρο μας εδωσε να καταλάβουμε πως ήταν αλλη μια εργασία-πρόκληση. Ο χώρος ήταν γεμάτος μπάζα και σκόνη. Τα μαύρα πλακάκια του δαπέδου σχεδόν δεν φαίνονταν. Τα έπιπλα, οι τουαλέτες , τα τζάμια, όλα ήταν σκεπασμένα από ένα παχύ στρώμα σκόνης.

Δείτε πως ήταν ο χώρος πριν (πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να τις μεγενθύνετε) :

Γενικός καθαρισμός με άριστα αποτελέσματα

Το πολυμελές συνεργείο μας εργάσθηκε με μεράκι και με προσοχή στην λεπτομέρεια. Ο χώρος αλλωστε απαιτούσε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ένας χώρος που θα δέχεται πελάτες καθημερινά. Η απόλυτη καθαριότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα φανούν τα όμορφα υλικά και η αισθητική του χώρου.

Ο γενικός καθαρισμός ολοκληρώθηκε σε μία ημέρα. Το συνεργείο καθαρισμού διέθετε όλα εκείνα τα υλικά και εργαλεία που θα έκαναν την εργασία του πιο αποτελεσματική.  Το κομμωτήριο παραδόθηκε εμπρόθεσμα και χωρίς ατέλειες. Η συνεργασία μας ήταν άριστη. Όλες οι σκόνες και τα μπάζα εξαφανίστηκαν. Τα δάπεδα γυάλισαν από την καθαριότητα. Τα έπιπλα, τα τζάμια κι όλες οι επιφάνειες  καθαρίστηκαν με προσοχή.

Τώρα, το κομμωτήριο είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στους πελάτες του, πεντακάθαρο και φροντισμένο!

Δείτε τη μεταμόρφωση του κομμωτηρίου μετά τον γενικό καθαρισμό (πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να τις μεγενθύνετε):

Εμείς από τη μεριά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου που μας εμπιστεύθηκαν για τον καθαρισμό του καταστήματος τους και να να ευχηθούμε καλές δουλειές!

Εμπιστευθείτε μας κι εσείς για τον γενικό καθαρισμό του χώρου σας και ξεγνοιάστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 για να ζητήσετε την προσφορά μας.