Τακτικός καθαρισμός πολυκατοικίας από τα συνεργεία καθαρισμού της attiC.

Ο τακτικός και συστηματικός καθαρισμός της πολυκατοικίας μας είναι ανάγκη. Σήμερα που η καθαριότητα και η απολύμανση είναι απαραίτητα όσο ποτέ, οι κοινόχρηστοι χώροι των πολυκατοικιών αποτελούν ένα ευαίσθητο σημείο που χρειάζεται προσοχή. Δεκάδες δάχτυλα καθημερινά ακουμπούν επιφάνειες  όπως μπουτόν, πετούγιες, διακόπτες, κουπαστές κλπ. Άνθρωποι εισέρχονται και εξέρχονται καθημερινά από τους κοινόχρηστους χώρους των πολυκατοικιών. Κατοικίδια ζώα διασχίζουν τους κοινόχρηστους χώρους.

Όσο καθαρό κι αν είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας, ένας βρώμικος κοινόχρηστος χώρος αποτελεί πύλη εισόδου των μικροβίων και μικροοργανισμών  στο σπίτι μας.

Ο σωστός και συστηματικός καθαρισμός των κοινοχρήστων χώρων αποτελεί ασπίδα προστασίας της δημόσια υγείας. Το εβδομαδιαίο σκούπισμα και σφουγγάρισμα με ένα εγκεκριμένο απορρυπαντικό- απολυμαντικό διατηρεί την καθαριότητα των δαπέδων. Η απολύμανση – καθαρισμός των κουπαστών, των μπουτόν, των διακοπτών και όλων των σημείων που αγγίζουν καθημερινά πολλά χέρια, ασφαλίζει την υγεία μας. Το πλύσιμο των εξωτερικών χώρων, όπως πυλωτές, ακάλυπτοι και πεζοδρόμια απομακρύνει βρωμιές , ρύπους και μικρόβια που δυνητικά θα εισέρχονταν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας από τις σόλες των παπουτσιών μας.

Η συχνότητα του τακτικού καθαρισμού των κοινοχρήστων χώρων, εξαρτάται από το πλήθος των διαμερισμάτων της κάθε πολυκατοικίας. Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα και κατά συνέπεια οι άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν καθημερινά, τόσο πιο συχνός πρέπει να είναι ο καθαρισμός.

Ο καθαρισμός των κοινοχρήστων χώρων, εν μέσω πανδημίας,  είναι δουλειά για επαγγελματίες .

Τα συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών της attic , σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την πανδημία,  δίνουν έμφαση στην απολύμανση των ευαίσθητων σημείων. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί  στην χρήση  προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης εγκεκριμένα από την Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας. Το είδος και η ποσότητα των καθαριστικών που χρησιμοποιούνται καθορίζονται ανάλογα με τον χώρο, τις επιφάνειες ή τον εξοπλισμό καθώς και από το απαιτούμενο επίπεδο απολύμανσης.

Οι επαγγελματίες καθαριστές γνωρίζουν πως θα διατηρήσουν τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας ασφαλής για εσάς και τις οικογένειες σας.

Ο τακτικός καθαρισμός των κοινοχρήστων χώρων αποτελεί ασπίδα προστασίας της υγείας μας.

Όπως ακριβώς φροντίζουμε την καθαριότητα στο σπίτι μας, κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο, οφείλουμε να φροντίζουμε και τους κοινόχρηστους χώρους. Μην ξεχνάμε πως και αυτοί αποτελούν ένα κομμάτι της ιδιοκτησίας μας. Επιπλέον , όλοι οι ένοικοι πρέπει να φροντίζουν για την καθαριότητα και για την καλή τους κατάσταση. Ωστόσο, αυτούς τους επικίνδυνους καιρούς, οφείλουμε όλοι να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όταν βρισκόμαστε στους κοινόχρηστους χώρους. Αποφεύγουμε να εισερχόμαστε στους ανελκυστήρες όταν μπορούμε και σίγουρα όχι ταυτόχρονα με άλλους ενοίκους. Δεν πετάμε μάσκες και γάντια στους κοινόχρηστους χώρους. Δεν πετάμε χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλα. Αποφεύγουμε να αγγίξουμε με τα δάχτυλα μας τα μπουτόν και τους διακόπτες. Και φυσικά, όπως παντού, διατηρούμε τις αποστάσεις!

Όλοι μαζί, καθαριστές και ένοικοι,  μπορούμε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ασφάλεια στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία καθαρισμού πολυκατοικιών της attic πατώντας εδώ.

Συμπληρώστε την φόρμα ζήτησης προσφοράς εδώ και λάβετε άμεσα την προσφορά μας.

Αφήστε την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας  στους ️επαγγελματίες του καθαρισμού‼️

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 για να ζητήσετε την προσφορά μας για τον  καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας.