Τακτικός καθαρισμός γραφείου : ανάγκη και όχι πολυτέλεια

Ένα πολύβουο γραφείο με μια ομάδα πολυάσχολων  υπαλλήλων μπορεί να γίνει ακατάστατο πολύ γρήγορα. Συχνά, λόγω του φόρτου εργασίας, οι εργαζόμενοι σπάνια σκέφτονται και φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου τους. Όμως ο τακτικός καθαρισμός του γραφείου σας είναι απλά ανάγκη!

Γραφεία: Κρατήστε τα καθαρά – κρατήστε τα παραγωγικά!

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, σε ένα χώρο εργασίας βρώμικο και ακατάστατο, η παραγωγικότητα μειώνεται! Και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουν οι εργοδότες! Οπότε θα πρέπει να φροντίσουν για αυτό! Πως θα μεγιστοποιηθεί λοιπόν η παραγωγικότητα?

Οι μελέτες δείχνουν ότι ένα καθαρό περιβάλλον μπορεί πραγματικά να συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο παραγωγικού εργατικού δυναμικού.

θα κάνουμε εμείς την καθαριότητα, ώστε εσείς να ασχοληθείτε με την εργασία σας!

Κι εμείς μπορούμε να φροντίσουμε για αυτό! Αναλαμβάνουμε να ασχοληθούμε με όλες εκείνες τις βασικές  εργασίες καθαρισμού που θα κάνουν την καθαρή διαφορά στον χώρο σας. Άσχετα με το μέγεθος του γραφείου σας , όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι . Κατανοούμε ότι κάθε χώρος γραφείου έχει τις δικές του ανάγκες καθαριότητας . Γι ‘αυτό προσαρμόζουμε το πρόγραμμα καθαρισμού  που είναι ιδανικό για εσάς.

Ορισμένα από τα βασικά σημεία καθαρισμού  είναι τα δάπεδα , τα χαλιά και οι μοκέτες, τα  σκουπίδια. Ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή χρειάζονται σαφώς τα WC και τα κουζινάκια. Αλλά δεν αμελούμε  τα έπιπλα γραφείου, τα τζάμια ή ακόμη και τις χειρολαβές!

Αντιμετωπίζουμε τα μεγάλα προβλήματα καθαριότητας που είναι ιδιαίτερα ορατά, αλλά και τα λιγότερο εμφανή. Έτσι δεν ξεχνάμε τις ελεύθερες  περιοχές μεταξύ των αντικειμένων των γραφείων σας, τα διακοσμητικά ή ακόμη και τους διακόπτες!  Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τα WC  σχολαστικά για να αποτρέψουμε τη συσσώρευση μικροβίων που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες. Καθαρίζουμε τις τουαλέτες, τους νεροχύτες, τους  νιπτήρες, τα πλακάκια της τουαλέτας και τα δάπεδα, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουμε τα μικρόβια και τα βακτηρίδια, διατηρώντας τους υπαλλήλους σας υγιείς και στη δουλειά ! Σας προσφέρουμε μια υψηλή ποιότητα καθαρισμού και διατηρούμε το γραφείο σας πεντακάθαρο και τους υπαλλήλους σας υγιείς!

Η πρώτη εικόνα του γραφείου σας κερδίζει (ή χάνει) τις εντυπώσεις!

Προφανώς υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να διατηρείτετο γραφείο σας σε καλή κατάσταση. Ένας καθαρός χώρος δημιουργεί μια καλή πρώτη εντύπωση σε κάθε πελάτη ή συνεργάτη  πελάτη που θα επισκεφθεί το χώρο σας. Ένας φροντισμένος και καθαρός χώρος δίνει την αίσθηση της προκοπής, της ευμάρειας και της ανάπτυξης!

Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε πως φροντίζοντας τον χώρο που ζουν και εργάζονται οι υπάλληλοί σας, δείχνετε την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφετε προς αυτούς! Και αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται, το εκτιμούν και το ανταποδίδουν!

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες τακτικού καθαρισμού γραφείων και επαγγελματικών χώρων που παρέχουμε εδώ.

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς καθαρισμού γραφείων και λάβετε εύκολα και άμεσα την οικονομική και τεχνική προσφορά μας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105143559-2105143981 και ζητήστε μας να επισκεφθούμε ΔΩΡΕΑΝ το χώρο σας και να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα καθαρισμού που σας εξυπηρετεί.