Στις πολυκατοικίες το μεγαλύτερο δισεπίλυτο πρόβλημα πλέον, είναι τα καθυστερούμενα, απλήρωτα κοινόχρηστα. Ανεξόφλητα κοινόχρηστα που καθίστανται ληξιπρόθεσμα με άμεση συνέπεια τη δυσλειτουργία της πολυκατοικίας!

ΠΛΗΡΗΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

Με την συμβολή της attiC η οικονομική ομηρία των πολυκατοικιών λαμβάνει τέλος !

Η AttiC είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της εξυπηρέτησης Κτιρίων που παρέχει Νομική Διεκδίκηση οφειλομένων κοινοχρήστων, χωρίς να επιβαρυνθούν με έξοδα οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες!
(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 

Η AttiC με ενεργή παρουσία εδώ και 20 χρόνια στην εξυπηρέτηση των κτιρίων και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πελατών της, προτείνει τη λύση που θα απαλλάξει τις πολυκατοικίες από τον «βραχνά» της ταμειακής στενότητας, λόγω οφειλόμενων κοινοχρήστων, γιατί :

«Αποστολή μας είναι η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της πολυκατοικίας παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες διαχείρισης με προτάσεις και λύσεις για κάθε θέμα που σας αφορά μικρό ή μεγάλο!».

Η εταιρεία μας, συνεργάζεται με έγκριτους νομικούς, εξειδικευμένους στο δίκαιο της συνιδιοκτησίας και απαλλάσσει τις πολυκατοικίες από το χρόνιο και πιο δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν: Τα ανεξόφλητα κοινόχρηστα!

*Προϋποθέσεις:

Για να ισχύσουν τα παραπάνω θα πρέπει:

  1. Να μας έχει ανατεθεί η Διαχείριση
  2. Να έχει υπογραφεί το σχετικό συμφωνητικό
  3. Να έχει ληφθεί απόφαση Γενικής Συνέλευσης για τη δικαστική επιδίωξη των κοινοχρήστων.

Διαδικασία:

  • Παραλαμβάνουμε μαζί με τα έγγραφα και τα οικονομικά στοιχεία της πολυκατοικίας, το σύνολο των ληξιπροθέσμων οφειλών των διαμερισμάτων
  • Εφόσον η πολυκατοικία έχει λάβει απόφαση δικαστικής επιδίωξης των οφειλομένων, η εταιρεία μας παραδίδει στη νομική υπηρεσία τις υποθέσεις προς αξιολόγηση.
  • Μετά την αξιολόγηση, η νομική μας υπηρεσία αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία διεκδίκησης των οφειλών χωρίς να επιβαρυνθούν με τα έξοδα οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες**

* *Η νομική μας υπηρεσία αναλαμβάνει να εισπράξει τα σχετικά έξοδα από τον οφειλέτη

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105143981 – 2105143559 ή στείλτε mail στο diaxeirisi@atticlean.gr  για να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Δείτε εδώ τι περιλαμβάνει αναλυτικά η υπηρεσία της διαχείρισης κτιρίου.

Ζητήστε προσφορά για τη διαχείριση του κτηρίου σας εδώ

Διαχειριστικοί  σύμβουλοι attiC –Εξειδίκευση στη διαμεσολάβηση-διαπραγμάτευση