Καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικίας από τα συνεργεία καθαρισμού  της attiC.

Οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας είναι ο προθάλαμος του σπιτιού μας. Δεκάδες πόδια πατούν την είσοδο , τα σκαλιά και τα πλατύσκαλα. Χέρια ενοίκων και επισκεπτών πατούν τα μπουτόν του ανελκυστήρα, αγγίζουν την πόρτα της εισόδου και του ανελκυστήρα, ανάβουν τους διακόπτες των φώτων.
Η ανάγκη της καθαριότητας και της απολύμανσης, ειδικά σήμερα, στις μέρες του covid, είναι επιβεβλημένη για τη διατήρηση της υγείας και το σπάσιμο της αλυσίδας του ιού.
Χωρίς τον σωστό καθαρισμό  των κοινοχρήστων χώρων, ιοί, βακτήρια και ρύποι θα εισβάλουν αναπόφευκτα στο εσωτερικό του σπιτιού μας με τα παπούτσια και τα χέρια μας.

Ο καθαρισμός των κοινοχρήστων χώρων κάθε πολυκατοικίας είναι σήμερα πιο σημαντικός από ποτέ. Είναι η ασπίδα προστασίας της υγείας μας. Είναι ένας από τους τρόπους  για να σπάσουμε την αλυσίδα της μετάδοσης του ιού.

Πέρα όμως από την απολύμανση, η διατήρηση της καθαριότητας των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας, συμβάλει στη διατήρηση της καλής εικόνας της πολυκατοικίας. Η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν τόσο οι ένοικοι όσο και οι επισκέπτες είναι οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας.  Καινούρια ή πολλών ετών, μια πολυκατοικία μπορεί να είναι καθαρή και φροντισμένη , ανεξάρτητα από το έτος της κατασκευής της.

Ο σωστός, επιμελής και τακτικός καθαρισμός μπορεί να συμβάλει στην διατήρηση της καλής κατάστασης της πολυκατοικίας.

Η ιδιοκτησία του κάθε ενοίκου δεν σταματάει στην πόρτα του διαμερίσματος του . Οι κοινόχρηστοι χώροι αποτελούν κι αυτοί κομμάτι της ιδιοκτησίας του. Η φροντίδα κάθε ενοίκου για την καλή κατάσταση των κοινοχρήστων χώρων είναι αυτονόητη και καθοριστική. Κακές πρακτικές και συνήθειες μπορούν να επηρεάσουν την καλή κατάσταση του κοινόχρηστου χώρου. Εάν δεν σφουγγαριστούν άμεσα σταγόνες από σκουπίδια που έσταξαν, θα επηρεάσουν την γυαλάδα των μαρμάρων και θα αφήσουν σημάδια. Εάν δεν ελέγχουμε τα κατοικίδιά μας, μπορεί να δημιουργήσουμε προβλήματα υγιεινής στην πολυκατοικία. Πεταμένες γόπες, όχι μόνο στην πυλωτή αλλά και στους εσωτερικούς χώρους της πολυκατοικίας , είναι συχνό φαινόμενο. Για να μην αναφερθούμε στην επικίνδυνη πρακτική του να αφήνουμε τροφές για τις αδέσποτες γάτες, που όχι μόνο προκαλούν βρωμιά και δυσοσμία  αλλά συχνά προσελκύουν ποντίκια και τρωκτικά στους χώρους μας.

 Η φροντίδα για την διατήρηση της καθαριότητας και της καλής κατάστασης των κοινοχρήστων χώρων είναι ένδειξη σεβασμού προς τον εαυτό μας και προς τους συγκατοίκους μας.

Πανδημία: Ο καθαρισμός των κοινοχρήστων χώρων  είναι δουλειά για επαγγελματίες .

Τα συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών της attic , σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την πανδημία,  δίνουν έμφαση στην απολύμανση των ευαίσθητων σημείων. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί  στην χρήση  προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης εγκεκριμένα από την Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας. Το είδος και η ποσότητα των καθαριστικών που χρησιμοποιούνται καθορίζονται ανάλογα με τον χώρο, τις επιφάνειες ή τον εξοπλισμό καθώς και από το απαιτούμενο επίπεδο απολύμανσης.

Οι επαγγελματίες καθαριστές γνωρίζουν πως θα διατηρήσουν τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας ασφαλής για εσάς και τις οικογένειες σας.

Η συχνότητα του τακτικού καθαρισμού των κοινοχρήστων χώρων, εξαρτάται από το πλήθος των διαμερισμάτων της κάθε πολυκατοικίας. Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα και κατά συνέπεια οι άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν καθημερινά, τόσο πιο συχνός πρέπει να είναι ο καθαρισμός.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους τακτικούς καθαρισμούς πολυκατοικιών που πραγματοποιούμε, πατήστε εδώ

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 210 5143559-2105143981 ή στείλτε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@atticlean.gr και βγείτε κερδισμένος τόσο από την οικονομική προσφορά μας όσο και από την ποιότητα καθαρισμού.

Καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικίας από τα συνεργεία καθαρισμού  της attiC.

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας στο θέμα του καθαρισμού , έχουμε την καθαρή λύση.