Καθαρισμός νεόκτιστου διαμερίσματος με εξαιρετικά αποτελέσματα

Το νεόκτιστο  διαμέρισμα στην περιοχή της Δάφνης που καθαρίσαμε πριν λίγες ημέρες, ήταν άλλη μια εργασία καθαρισμού που ικανοποίησε τόσο τον πελάτη μας όσο κι εμάς.

Ο αρχικός,  γενικός καθαρισμός ενός νεόκτιστου ή από πλήρη ανακαίνιση διαμερίσματος,  δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι δουλειά για επαγγελματίες καθαριστές. Είναι δουλειά που απαιτεί συντονισμό, εμπειρία και γνώση. Ο κατάλληλος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την εμπειρία τρων καθαριστών μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαριότητας. Και αυτό είναι το ζητούμενο. Η προσοχή στη λεπτομέρεια που επιδεικνύουν τα συνεργεία καθαρισμού της attic είναι το σημείο που κάνει τη διαφορά.

Επενδύστε στην επαγγελματική καθαριότητα

Ο σωστός και ολοκληρωμένος καθαρισμός είναι επένδυση. Μην αφήσετε ανειδίκευτους ανθρώπους να κάνουν την εργασία του γενικού καθαρισμού. Ξοδέψατε αρκετά χρήματα για να ολοκληρώσετε το νέο σας σπίτι. Η τελική πινελιά που θα ολοκληρώσει τα έργα σας, είναι ο καθαρισμός. Μετά την εργασία του γενικού καθαρισμού θα δείτε πραγματικά την ομορφιά των χρωμάτων και των υλικών που επιλέξατε για να κάνετε το σπίτι σας όμορφο.

και σίγουρα ένα πλακάκι γεμάτο στόκους και πιτσιλιές δεν είναι ωραίο…

Αξιοποιήστε την γνώση και την εμπειρία των επαγγελματιών του καθαρισμού

Οι φωτογραφίες δείχνουν το αποτέλεσμα της προσεκτικής και με μεράκι εργασίας του συνεργείου των αρχικών καθαρισμών της attic! Πατήστε πάνω στην κάθε φωτογραφία για να τη μεγεθύνετε.
Στόχος μας είναι να παραδώσουμε στον πελάτη το νεόκτιστο χώρο του απαλλαγμένο από σκόνες και ρύπους.

Με την αποχώρηση του συνεργείου καθαρισμού , το καινούριο σας διαμέρισμα είναι έτοιμο να γίνει το καινούριο σας σπίτι.

Χωρίς προβλήματα, χωρίς ψεγάδια, χωρίς άγχος, εμπρόθεσμα  και κυρίως με οικονομία και ασφάλεια!

Για τον καθαρισμό του νεόκτιστου διαμερίσματός σας το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι η παροχή ρεύματος και νερού και φυσικά την παρουσία σας στο χώρο για τυχόν ερωτήσεις ή υποδείξεις. Είναι πολύ σημαντική η παραλαβή του έργου από τον πελάτη ώστε να επιβεβαιώσει την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα του καθαρισμού.

  • Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία των αρχικών καθαρισμών πατώντας εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 για να ζητήσετε την προσφορά μας για τον γενικό καθαρισμό του νεόδμητου διαμερίσματός σας.