Γενικός καθαρισμός μετά την ανακαίνιση

Η ανακαίνιση τελείωσε και πριν τη μετακόμιση είναι η ώρα της καθαριότητας! Οι εργασίες καθαρισμού είναι πολλές και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε! Η σκόνη είναι παντού! Σαν λευκό πέπλο έχει καλύψει όλες τις επιφάνειες! Στόκοι, μπογιές και τσιμέντα είναι διάσπαρτα στο χώρο! Δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο του σπιτιού που να μην χρειάζεται καθαρισμό!Τι σκοπεύεται να κάνετε για αυτό; Πως θα καθαρίσετε μόνος όλα αυτά τα τετραγωνικά μέτρα;

Επαγγελματικός καθαρισμός διαμερίσματος μετά από ανακαίνιση

Η λύση είναι μία: τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού της attic! Πλήρως εξοπλισμένα και οργανωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παραδώσουν το ανακαινισμένο σας διαμέρισμα στην τελική του μορφή!

Τι χρειάζεται να κάνετε εσείς για την καθαριότητα;

Στην πραγματικότητα τίποτα! Απλά αναθέστε τον καθαρισμό στα συνεργεία της attic και αφήστε αυτή τη δύσκολη αποστολή στα χέρια των ειδικών! Δείτε απλά το ανακαινισμένο διαμέρισμά  σας να μεταμορφώνεται και να παίρνει την τελική μορφή του! Πεντακάθαρο,  αστραφτερό, έτοιμο να υποδεχθεί τα έπιπλα, τα αντικείμενα και ότι θα το κάνουν να γίνει αυτό που ονειρευτήκατε: το σπίτι σας!

Γενικός καθαρισμός μετά την ανακαίνιση: μια σοβαρή υπόθεση

Τα υπολείμματα από τις εργασίες ανακαίνισης  είναι πολλά! και ακριβώς αυτή είναι η στιγμή που επιβάλλεται να γίνει μια σοβαρή εργασία καθαρισμού! Ποτέ άλλοτε οι χώροι δεν θα είναι τόσο ελεύθεροι ώστε να μπορούν να καθαριστούν με λεπτομέρεια! Μην αφήσετε εργασίες για αργότερα! Αυτό το “αργότερα¨είναι δύσκολο να βρεθεί! Ξεμπερδέψτε μια και καλή από κάθε εργασία καθαρισμού που θα σας ταλαιπωρήσει !

Καθαρισμός με σημασία στη λεπτομέρεια

Ο  γενικός καθαρισμός ενός ανακαινισμένου διαμερίσματος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών , είναι μια εργασία που απαιτεί  γνώση,  εμπειρία, κατάλληλο εξοπλισμό και κυρίως προσοχή στη λεπτομέρεια! Οι φωτογραφίες δείχνουν το αποτέλεσμα της προσεκτικής και με μεράκι εργασίας του συνεργείου των γενικών καθαρισμών της attic! Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε το σπίτι σας πεντακάθαρο! Έτσι, όταν το συνεργείο καθαρισμού αποχωρήσει , το διαμέρισμα θα είναι έτοιμο για  τη μετακόμιση!

Για τον καθαρισμό του ανακαινισμένου διαμερίσματός σας το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι η παροχή ρεύματος και νερού και φυσικά την παρουσία σας στο χώρο για τυχόν ερωτήσεις ή υποδείξεις. Είναι πολύ σημαντική η παραλαβή του έργου από εσάς ώστε να επιβεβαιώσετε την ικανοποίησή σας από το αποτέλεσμα του καθαρισμού.

Καθαρισμός χωρίς προβλήματα, χωρίς ψεγάδια, χωρίς άγχος, εμπρόθεσμα  και κυρίως με οικονομία και ασφάλεια!

Δείτε τις φωτογραφίες από τον καθαρισμό πλήρως ανακαινισμένου διαμερίσματος στον Άλιμο! Η εργασία ολοκληρώθηκε σε μια ημέρα από το συνεργείο γενικών καθαρισμών της attic. Όλα τα υλικά , εργαλεία και μηχανήματα καθαρισμού που χρησιμοποιήθηκαν τα παρείχε η εταιρεία καθαρισμών attic! O πελάτης παρέλαβε το ανακαινισμένο διαμέρισμά του λαμπερό και πεντακάθαρο! Για άλλη μια φορά, δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια για την εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαρισμού του συνεργείου μας! Για άλλη μια φορά είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και σας τη δείχνουμε με μεγάλη ικανοποίηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 για να ζητήσετε την προσφορά μας για τον γενικό καθαρισμό του ανακαινισμένου διαμερίσματός σας.