Καθαρισμός νεόκτιστων διαμερισμάτων με πλακάκι σε απομίμηση ξύλου

Το πλακάκι σε απομίμηση ξύλου είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα νεόκτιστο διαμέρισμα. Η αισθητική που προσφέρει το ξύλο είναι αξεπέραστη. Η εμφάνιση του ξύλου προσφέρει θαλπωρή, ζεστασιά και θετική αύρα στο χώρο. Πέρα από την εμφάνιση όμως, είναι σαφώς πιο ανθεκτικό και η συντήρηση του είναι πολύ πιο εύκολη!

Παρά ταύτα ο πρώτος καθαρισμός του αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση για τα συνεργεία καθαρισμού. Όσο πιο πιστή η απομίμηση ξύλου, τόσο πιο προσεχτικός πρέπει να  ειναι ο πρώτος καθαρισμός.  Όταν το πλακάκι δεν είναι λείο, πέρα από τους αρμούς, πρέπει να καθαριστούν οι μικρές γραμμές,  αυλακιές, που δίνουν την φυσική όψη του ξύλου.

Μία δύσκολη περίπτωση καθαρισμού που το αποτέλεσμά της  ωστόσο δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αρχικοί καθαρισμοί με εντυπωσιακά αποτελέσματα 

Παρόλο που η δυσκολία σε έναν τέτοιο καθαρισμό είναι το δάπεδο , υπάρχουν και οι υπόλοιπες επιφάνειες που χρειάζονται την προσοχή μας.  Ντουλάπες, ντουλάπια, παντζούρια, τζάμια κλπ επιφάνειες καθαρίζονται με προσοχή και ταχύτητα.

Δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα πρόσφατης εργασίας μας σε νεόδμητο διαμέρισμα με πλακάκι απομίμησης ξύλου.

Μάθετε περισσότερα  εδώ.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 και ζητήστε  την οικονομική προσφορά μας  για τον αρχικό καθαρισμό του νεόκτιστου διαμερίσματός σας .