Καθαρισμός διαμερίσματος από ανακαίνιση : μια δουλειά για επαγγελματίες

Το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στα προάστια της Αττικής  ήταν ένα ακόμη από τα έργα μας για τα οποία έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι! Οι ιδιοκτήτες που μας εμπιστεύθηκαν για την καθαριότητα, μας απένειμαν τα εύσημα για την εξαιρετική ποιότητα καθαρισμού! Η άψογη εργασία καθαριότητας , με προσοχή στη λεπτομέρεια, ανέδειξε  όλη την ομορφιά των υλικών και των επιφανειών του διαμερίσματος!

Από την ανακαίνιση  στην καθαριότητα

Μετά από εργασίες ολικής ανακαίνισης, η εικόνα δεν διαφέρει πολύ από αυτή ενός νεόκτιστου σπιτιού. Σκόνη παντού, στόκοι στους αρμούς, πιτσιλιές από τα χρώματα κοκ. Δεν υπάρχει σημείο του διαμερίσματος που να μην χρειάζεται καθαριότητα! Γι’ αυτό το λόγο, είναι απαραίτητη μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού! Οι επαγγελματίες καθαριστές γνωρίζουν τον τρόπο και διαθέτουν και τα μέσα και την εμπειρία ώστε να σας παραδώσουν το διαμέρισμά σας πεντακάθαρο, όμορφο και φροντισμένο. Η καθαριότητα δεν είναι πλέον μια τραυματική εμπειρία που απαιτεί αμέτρητες ώρες και απίστευτη κούραση. Αρκεί να την αναθέσετε στα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού της attiC.

Καθαρισμός με προσοχή στην λεπτομέρεια

Το συνεργείο καθαρισμού της attic εργάσθηκε με επιμέλεια και με προσοχή. Τα ιδιαίτερα όμορφα και ευαίσθητα υλικά που είχαν τοποθετηθεί στα δωμάτια του διαμερίσματος, χρειάζονταν την προσεχτική επιμέλεια των καθαριστών μας. Απαλά απορρυπαντικά – καθαριστικά   χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το, ιδιαίτερης ομορφιάς, σπίτι.

Σε μία ημέρα το συνεργείο καθαρισμού ολοκλήρωσε τον γενικό  καθαρισμό  αυτού του πανέμορφου διαμερίσματος. Το διαμέρισμα παραδόθηκε έτοιμο για τη μετακόμιση και για την τελική του μεταμόρφωση σε κατοικία!

Το ζητούμενο αποτέλεσμα καθαρισμού : η ικανοποίηση του πελάτη

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η γνώση της σωστής μεθόδου καθαρισμού, τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία και κυρίως η εμπειρία και το μεράκι των καθαριστών μας να παραδώσουν κάθε έργο καθαρισμού άριστο ποιοτικά, εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Η εξειδίκευσή μας στους γενικούς καθαρισμούς, εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα καθαριότητας!

Μόνο επαγγελματίες καθαριστές, με αμέτρητες ώρες εμπειρίας σε έργα καθαρισμού, έχουν τη γνώση και την τεχνική ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε επιφάνεια με το κατάλληλο μέσο, απορρυπαντικό ή εργαλείο καθαρισμού. Με σεβασμό στις διαφορετικών υλικών επιφάνειες,  αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε έργα καθαριότητας κάθε μεγέθους , χωρίς αστοχίες, χωρίς προβλήματα, με συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες μας.

Εμείς εδώ στην attic, είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας.
Εμείς εδώ στην attic, φροντίζουμε το σπίτι σας σα να ήταν δικό μας!
Εμείς εδώ στην attic, αντλούμε χαρά και περηφάνια με τη δική σας ικανοποίηση. Γι΄αυτό και χαιρόμαστε να δείχνουμε τα έργα μας!

Η επιλογή του συνεργείου καθαριότητας

Απλές συμβουλές και οδηγίες για την επιλογή του συνεργείου καθαρισμού

Η ανάθεση του γενικού καθαρισμού στα επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού της attic θα σας απαλλάξει εύκολα και οικονομικά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας με αμφίβολα αποτελέσματα καθαριότητας .

Η σωστή επιλογή συνεργείου καθαρισμού θα εξασφαλίσει τον σωστό καθαρισμό και τη δική σας ικανοποίηση!

  • Επιλέξτε με σύνεση και λογική!  Η έρευνα αγοράς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το συνεργείο καθαρισμού που θα συνδυάζει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την συμφέρουσα τιμή. Η πιο φθηνή προσφορά που θα λάβετε , δεν θα είναι και η πιο συμφέρουσα. Μια πιθανή ζημιά , ίσως σας στοιχίσει περισσότερο.
  • Δώστε τα ακριβή στοιχεία του διαμερίσματος που θέλετε να καθαρίσετε.  Τα τετραγωνικά μέτρα, ο τύπος των δαπέδων και άλλα στοιχεία που θα σας ρωτήσουν πρέπει  να αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της εργασίας καθαρισμού. Ιδανικά , εφόσον είναι εφικτό, μια προηγούμενη επίσκεψη στο χώρο σας, θα ήταν το καλύτερο για την εκτίμηση της εργασίας που απαιτείται .
  • Παραμείνετε στο χώρο καθ όλη τη διάρκεια καθαρισμού ή έστω στην αρχή και στο τέλος. Έτσι το συνεργείο θα έχει τη δυνατότητα να σας δείχνει και να σας ρωτάει οτιδήποτε χρειαστεί κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Επιπλέον έτσι θα ελέγχετε και μόνος σας την πρόοδο του καθαρισμού και τον τρόπο εργασίας.
  • Στο τέλος της εργασίας καθαρισμού, ελέγξτε με τον επικεφαλή του συνεργείου καθαρισμού όλους τους χώρους που καθαρίστηκαν.

Μην περιμένετε θαύματα από το συνεργείο καθαρισμού. Το παλιό δεν θα γίνει ποτέ καινούριο, εφόσον η σύστασή του έχει αλλοιωθεί. Μετά την καθαριότητα, οι αρμοί και γενικά  οι καινούριες επιφάνειες πιθανόν να συνεχίσουν να βγάζουν σκόνη, σε μικρότερη ποσότητα, για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία αρχικού καθαρισμού νεόδμητων κατοικιών που παρέχουμε εδώ.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 και ζητήστε  την οικονομική προσφορά μας  για τον γενικό  καθαρισμό του διαμερίσματός σας μετά την ανακαίνιση.