Καθαρισμός ανακαινισμένης διπλοκατοικίας: πεντακάθαρα αποτελέσματα

O καθαρισμός της ανακαινισμένης διπλοκατοικίας στο Περιστέρι  ήταν ένα ακόμη από τα έργα μας αυτής της εβδομάδας. Ένα έργο γενικού καθαρισμού για το οποίο έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι! Βασικά του στοιχεία : η άριστη ποιότητα της καθαριότητας και η  ταχύτητα της παράδοσης του έργου. Η άψογη εργασία καθαριότητας , με προσοχή στη λεπτομέρεια, ανέδειξε  όλη την ομορφιά των υλικών και των επιφανειών των δύο διαμερισμάτων !

Από την ανακαίνιση  στην καθαριότητα

Μετά από εργασίες ολικής ανακαίνισης, η εικόνα δεν διαφέρει πολύ από αυτή ενός νεόκτιστου σπιτιού. Σκόνη παντού, στόκοι στους αρμούς, πιτσιλιές από τα χρώματα κοκ. Δεν υπάρχει σημείο του διαμερίσματος που να μην χρειάζεται καθαριότητα! Γι’ αυτό το λόγο, είναι απαραίτητη μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού! Οι επαγγελματίες καθαριστές γνωρίζουν τον τρόπο και διαθέτουν και τα μέσα και την εμπειρία ώστε να σας παραδώσουν το διαμέρισμά σας πεντακάθαρο, όμορφο και φροντισμένο. Πλέον η καθαριότητα δεν είναι  μια τραυματική εμπειρία που απαιτεί αμέτρητες ώρες και απίστευτη κούραση. Αρκεί να την αναθέσετε στα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού της attiC.

Δείτε τις εικόνες πριν τον καθαρισμό:

Καθαρισμός ανακαινισμένης διπλοκατοικίας με προσοχή στην λεπτομέρεια

Το συνεργείο καθαρισμού της attic εργάσθηκε με επιμέλεια και με προσοχή. Όλες οι επιφάνειες καθαρίστηκαν και φροντίστηκαν με τα κατάλληλα υλικά. Ο πλήρης εξοπλισμός του συνεργείου καθαρισμού  σε συνδυασμό  με τα απαλά απορρυπαντικά – καθαριστικά βοήθησαν ώστε να ολοκληρώσουμε  με εξαιρετικά αποτελέσματα και αυτό το έργο καθαρισμού.

Σε μία ημέρα το συνεργείο καθαρισμού ολοκλήρωσε τον γενικό  καθαρισμό  της ανακαινισμένης διπλοκατοικίας. Οι όμορφες οικίες  παραδόθηκαν  στους ενοίκους τους  που θα αναλάβουν πλέον την τελική τους μεταμόρφωση σε κατοικίες!

Το ζητούμενο αποτέλεσμα καθαρισμού : η ικανοποίηση του πελάτη

Δείτε τις εικόνες μετά την εργασία του καθαρισμού της ανακαινισμένης διπλοκατοικίας:

Ο καθαρισμός της ανακαινισμένης διπλοκατοικίας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Ο καθαρισμός της ανακαινισμένης διπλοκατοικίας ήταν ένα από τα έργα που εκτελούμε καθημερινά σε όλη την Αττική.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία αρχικού καθαρισμού νεόδμητων κατοικιών που παρέχουμε εδώ.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 και ζητήστε  την οικονομική προσφορά μας  για τον γενικό  καθαρισμό του διαμερίσματός σας μετά την ανακαίνιση.