Καθαρισμός ακατοίκητου διαμερίσματος από ακαθαρσίες περιστεριών

Είναι κάποιες εργασίες καθαρισμού για τις οποίες κι εμείς οι ίδιοι αμφιβάλουμε! Αμφιβάλουμε και για το πώς θα τα καταφέρουμε αλλά  και για το αποτέλεσμα που θα έχουμε. Μια από αυτές κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρόσφατα.  Ο καθαρισμός ενός ακατοίκητου διαμερίσματος από ακαθαρσίες περιστεριών. Ένα διαμέρισμα, ακατοίκητο για χρόνια, όπου από τα ανοιχτά παράθυρα μπαινόβγαιναν τα περιστέρια της περιοχής. Επομένως, χωρίς ίχνος υπερβολής, το διαμέρισμα είχε μετατραπεί σε κανονικό περιστερώνα.

Η εργασία αυτή ήταν αναμφίβολα μια πρόκληση για ένα συνεργείο καθαρισμού.

Τα προβλήματα καθαριότητας ήταν πολλά. Η δυσοσμία που ανέδιδε ήταν αβάσταχτη. Οι κουτσουλιές είχαν γίνει ένα παχύ στρώμα που είχε καλύψει όλες τις επιφάνειες. Φτερά, πούπουλα , ψόφια πτηνά και αυγά βρίσκονταν διάσπαρτα το χώρο. Άρα, η απόλυτη βρωμιά ήταν μπροστά στα μάτια μας. Ένας τεράστιος κίνδυνος για την υγεία. Μια εστία μόλυνσης που έπρεπε να εξυγιάνουμε. Το συνεργείο καθαρισμού όφειλε να καθαρίσει όλες τις επιφάνειες δίνοντας έμφαση στην προστασία της υγείας. Επιπρόσθετα, ο καθαρισμός του ακατοίκητου διαμερίσματος έπρεπε να πραγματοποιηθεί με προσοχή και ταχύτητα.

Το πρόβλημα της καθαριότητας.

Οι εικόνες αναδεικνύουν την τραγική κατάσταση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Η εργασία του καθαρισμού

Δύο ημέρες χρειάστηκε το συνεργείο καθαρισμού για να ολοκληρώσει την εργασία. Δύο ημέρες σκληρής εργασίας με αντίπαλο την άνευ προηγουμένου δυσοσμία και την απίστευτη συσσωρεμένη βρωμιά που είχε γίνει ένα σώμα με τις επιφάνειες του σπιτιού. Ο καθαρισμός του ακατοίκητου διαμερίσματος αποδείχθηκε μια πολύ σκληρή και δύσκολη εργασία.

Όπλα μας τα εργαλεία μας , τα απορρυπαντικά και τα απολυμαντικά μας, τα μέσα προστασίας μας και κυρίως το μεράκι μας! Επιπλέον, η  ανάγκη μας να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, τι μπορούμε να καταφέρουμε. Άλλωστε, η καθαριότητα άλλωστε για εμάς έχει κυρίως κοινωνική υπόσταση, όπως τόσο περίτρανα αποδείχθηκε τα τελευταία δυο χρόνια του κορονοϊού. Είναι προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είναι η ασπίδα μας για την προστασία της υγείας μας.

Το αποτέλεσμα του καθαρισμού

Για άλλη μια φορά είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και σας τη δείχνουμε με μεγάλη ικανοποίηση!

Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας άξιζε τον κόπο! Όλες οι επιφάνειες του σπιτιού καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν λεπτομερώς. Ο χώρος από περιστερώνας ξαναέγινε διαμέρισμα που μπορεί να ανακαινισθεί και να κατοικηθεί κανονικά! Δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Δεν είναι εστία πλέον βρωμιάς και μικροβίων!

Η ικανοποίηση του πελάτη μας ήταν η καλύτερη επιβράβευση για όλο το προσωπικό καθαριότητας που απασχολήθηκε στο χώρο αυτό. Ήταν ένα ακόμη  στοίχημα καθαρισμού που  κερδίσαμε!

Καθαρισμός χωρίς προβλήματα, χωρίς ψεγάδια, χωρίς άγχος, εμπρόθεσμα  και κυρίως με οικονομία και ασφάλεια!

Διαβάστε εδώ άρθρο που δημοσίευσαν “ΤΑ ΝΕΑ” για το πρόβλημα των περιστεριών.

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες αρχικών και γενικών καθαρισμών που παρέχουμε πατώντας εδώ