Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας και υγιεινής από την Google.

Οι καθαριστές και καθαρίστριες και όσοι γενικά εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας και της υγιεινής, δίνουν και αυτοί τη δική τους μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Σήμερα το Doodle της Google είναι αφιερωμένο σε μια άλλη κατηγορία ηρώων της εποχής μας: τους καθαριστές και τις καθαρίστριες.

Στην εποχή του #μένουμε_σπίτι κάποιοι συνεχίζουν να εργάζονται και μάλιστα σκληρότερα από ποτέ! Μάλιστα , η εργασία τους αποκτά μια μεγαλύτερη από κάθε άλλη περίοδο σημασία: τη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής εν μέσω πανδημίας!

Σήμερα το Doodle της Google είναι αφιερωμένο σε μια άλλη κατηγορία ηρώων της εποχής μας: τους καθαριστές και τις καθαρίστριες.

Οι καθαριστές είναι η ανθρώπινη ασπίδα μας απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοΐου, μέσω της τακτικής καθαριότητας των χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε. Η συστηματική απολύμανση των επιφανειών που καθημερινά αγγίζουν τα χέρια μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Κι αν κάποιοι θεωρούσαν το επάγγελμα του καθαριστή υποδεέστερο, τώρα είναι η ώρα να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Ο περιορισμός της εξάπλωσης του #covid_19 και η μείωση της μεταδοτικότητας έχει άμεση σχέση και με την τήρηση των κανόνων καθαρισμού και υγιεινής σε κάθε χώρο που κινούμαστε!

Μπορεί η κάπα του υπερήρωα να τους λείπει, αλλά το απολυμαντικό που κρατούν στα γαντοφορεμένα χέρια τους είναι ακριβώς αυτό που η ανθρωπότητα χρειάζεται για να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη καμπή!

Δείτε το άρθρο της pagenews.gr

“Η Google στο πλευρό των ηρώων

Όλοι όσοι έχουν μείνει στο σπίτι αναγνωρίζουν την προσπάθεια όσων δουλεύουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η Google θέλοντας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ αφιερώνει τις τελευταίες μέρες τα Doodle της στους ήρωες της εποχής μας. Το μήνυμα είναι «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό» και κάθε μέρα συνοδεύεται με ένα διαφορετικό Doodle.

Το σημερινό doodle δείχνει κάποια κάποιους που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας. Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική και οι άνθρωποι που δουλεύουν στον τομέα έχουν εξίσου σημαντικό έργο στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.”

Ωστόσο είναι σημαντικό ,πέρα από τις προσπάθειες που καταβάλουν τα συνεργεία καθαρισμού και όσοι ασχολούνται με υπηρεσίες καθαριότητας και με το δεδομένο πως τα συνεργεία δεν βρίσκονται σε κάθε χώρο κάθε στιγμή,  κάθε ένας από εμάς να συνεισφέρει από τη μεριά του σε αυτή την προσπάθεια ακολουθώντας τόσο σε εταιρικό όσο και σε  προσωπικό επίπεδο όλες τις οδηγίες του Υπουργείου.