Γενικοί καθαρισμοί διαμερισμάτων μετά την ανακαίνιση

Μετά από κάθε ανακαίνιση , η κατάσταση που επικρατεί μπορεί να περιγραφεί με μια μόνο λέξη : Χάος!
Είναι σίγουρα η ώρα της γενικής καθαριότητας. Είναι η ώρα να γίνει σε όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες ένας λεπτομερειακός καθαρισμός πριν την τοποθέτηση αντικείμενων και επίπλων.  Μιας καθαριότητας που μόνο οι επαγγελματίες καθαριστές μπορούν να ολοκληρώσουν με άριστα αποτελέσματα!

Η σκόνη , οι στόκοι , οι μπογιές και ότι έχει μείνει από τα συνεργεία τις ανακαίνισης που εργάσθηκαν στο χώρο είναι πολλά! Πριν τη μετακόμιση και μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών ανακαίνισης, επιβάλλεται να γίνει μια προσεκτική εργασία καθαρισμού! Αυτή είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή, ώστε να καθαριστούν με λεπτομέρεια όλες οι  επιφάνειες  πριν την τοποθέτηση της οικοσκευής.

Γενικοί καθαρισμοί από επαγγελματίες καθαριστές για άψογα αποτελέσματα καθαριότητας.

Η ανάθεση του γενικού καθαρισμού του διαμερίσματός σας στα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού της attic είναι η σωστή επιλογή! Εφοδιασμένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και με την εμπειρία της πολύχρονης ενασχόλησης στον τομέα αυτό,  θα σας παραδώσουν το διαμέρισμα σας πεντακάθαρο και φροντισμένο.

Τι περιλαμβάνουν οι γενικοί καθαρισμοί ανακαινισμένων διαμερισμάτων;

Όλες τις οριζόντιες, κάθετες, εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες! Ξεσκόνισμα τοίχων, καθαρισμός σοβατεπιών. Αρμούς πλακιδίων, ντουλάπες και ντουλάπια. Πλακάκια  και είδη υγιεινής. Ακόμη τζάμια, παντζούρια, οδηγούς και αλουμίνια και κάθε άλλη επιφάνεια του διαμερίσματος! Με τα κατάλληλα για κάθε περίπτωση καθαριστικά απορρυπαντικά, εργαλεία και μηχανήματα καθαρισμοί, το συνεργείο καθαρισμού της attic θα ολοκληρώσει την εργασία του και θα σας παραδώσει το ανακαινισμένο διαμέρισμά σας πεντακάθαρο και φροντισμένο!

Καθαρισμός χωρίς προβλήματα, χωρίς ψεγάδια, χωρίς άγχος, εμπρόθεσμα  και κυρίως με οικονομία και ασφάλεια!

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η γνώση της σωστής μεθόδου καθαρισμού, τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία και κυρίως η εμπειρία και το μεράκι των καθαριστών μας να παραδώσουν κάθε έργο καθαρισμού άριστο ποιοτικά, εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Η σωστή επιλογή συνεργείου καθαρισμού θα εξασφαλίσει τον σωστό και ολοκληρωμένο καθαρισμό!

  • Επιλέξτε με σύνεση!  Η έρευνα αγοράς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το συνεργείο καθαρισμού που θα συνδυάζει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την συμφέρουσα τιμή.
  • Δώστε τα σωστά και ακριβή στοιχεία του διαμερίσματος που θέλετε να καθαρίσετε. Τα τετραγωνικά μέτρα, ο τύπος των δαπέδων και άλλα στοιχεία που θα σας ρωτήσουν πρέπει  να αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της εργασίας καθαρισμού.
  • Παραμείνετε στο χώρο καθ όλη τη διάρκεια καθαρισμού ή έστω στην αρχή και στο τέλος. Έτσι το συνεργείο θα έχει τη δυνατότητα να σας δείχνει και να σας ρωτάει οτιδήποτε χρειαστεί κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.
  • Στο τέλος της εργασίας καθαρισμού, ελέγξτε με τον επικεφαλή του συνεργείου καθαρισμού όλους τους χώρους που καθαρίστηκαν.
  • Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού, το διαμέρισμα θα είναι έτοιμο για μετακόμιση. Χωρίς κούραση, χωρίς ταλαιπωρία,  χωρίς προβλήματα και κυρίως οικονομικά και με ασφάλεια.

Καλέστε μας σήμερα για να σας δώσουμε την προσφορά μας για τον γενικό καθαρισμό του ανακαινισμένου διαμερίσματός σας. Ξεγνοιάστε με το πρόβλημα της καθαριότητας κάνοντας την σωστή επιλογή.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες γενικού καθαρισμού εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 . Ζητήστε την προσφορά μας για τον γενικό  καθαρισμό του ανακαινισμένου διαμερίσματός σας ή στείλτε mail στο info@atticlean.gr