Σπίτια όμορφα-σπίτια καθαρά

Η νεόκτιστη μεζονέτα των 220 τετραγωνικών μέτρων ήταν ένα από τα έργα μας αυτής της εβδομάδας! Ένα έργο καθαριότητας που επιμεληθήκαμε με προσοχή στη λεπτομέρεια. Ένα έργο καθαριότητας  που μας έδωσε ένα αποτέλεσμα καθαρισμού για το οποίο είμαστε περήφανοι!

Από την οικοδομή στην καθαριότητα

Η πρώτη εικόνα του σπιτιού δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο. Όπως κάθε νεόδμητο σπίτι, η σκόνη υπήρχε σε κάθε χιλιοστό του σπιτιού. Τα οικοδομικά συνεργεία είχαν αφήσει τα σημάδια τους παντού. Αλουμίνια, δάπεδα, ντουλάπες, πλακάκια και κάθε επιφάνεια του σπιτιού χρειαζόταν την φροντίδα μας. Σιδηρόδρομοι,  σοβατεπιά, τζάμια απαιτούσαν προσοχή και  χρόνο καθαρισμού.

Καθαρισμός με προσοχή στην λεπτομέρεια

Το συνεργείο καθαρισμού της attic εργάσθηκε με επιμέλεια και με προσοχή. Τα ιδιαίτερα όμορφα και ευαίσθητα υλικά που είχαν τοποθετηθεί στην κουζίνα, έχρηζαν της προσοχής μας. Απαλά απορρυπαντικά – καθαριστικά   χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το, ιδιαίτερης ομορφιάς, σπίτι.

Δύο ημέρες  χρειάσθηκε το συνεργείο καθαρισμού για να ολοκληρώσει τον καθαρισμό  αυτής της πανέμορφης κατοικίας. Δύο ημέρες επιμελούς και προσεχτικής εργασίας από τους έμπειρους καθαριστές της attic.

Το ζητούμενο αποτέλεσμα καθαρισμού : η ικανοποίηση του πελάτη

Tο αποτέλεσμα της καθαριότητας ανέδειξε όλη την ομορφιά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή τη μεζονέτα. Η τελική εικόνα μας ευχαρίστησε. Όμως αυτό που μας ευχαρίστησε ακόμη περισσότερο ήταν η ικανοποίηση του πελάτη μας! Μια ικανοποίηση που εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την εργασία μας και τον τρόπο δουλειάς μας.

Εμείς εδώ στην attic, είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας. Εμείς εδώ στην attic, φροντίζουμε το σπίτι σας σα να ήταν δικό μας!

Εμείς εδώ στην attic, αντλούμε χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια με τη δική σας ικανοποίηση.

Ο αρχικός καθαρισμός  είναι δουλειά για επαγγελματίες

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η γνώση της σωστής μεθόδου καθαρισμού, τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία και κυρίως η εμπειρία και το μεράκι των καθαριστών μας να παραδώσουν κάθε έργο καθαρισμού άριστο ποιοτικά, εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Μόνο οι επαγγελματίες καθαριστές, με αμέτρητες ώρες εμπειρίας σε έργα καθαρισμού, έχουν τη γνώση και την τεχνική ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε επιφάνεια με το κατάλληλο μέσο, απορρυπαντικό ή εργαλείο καθαρισμού. Με σεβασμό στις διαφορετικών υλικών επιφάνειες, παραδίδουμε το νεόκτιστο σπίτι σας  πεντακάθαρο , χωρίς ζημιές και αστοχίες.

Η επιλογή του συνεργείου καθαριότητας

Απλές συμβουλές και οδηγίες για την επιλογή του συνεργείου καθαρισμού

Η ανάθεση του γενικού καθαρισμού στα επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού της attic θα σας απαλλάξει εύκολα και οικονομικά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας με αμφίβολα αποτελέσματα καθαριότητας .

Η σωστή επιλογή συνεργείου καθαρισμού θα εξασφαλίσει τον σωστό καθαρισμό και τη δική σας ικανοποίηση!

  • Επιλέξτε με σύνεση και λογική!  Η έρευνα αγοράς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το συνεργείο καθαρισμού που θα συνδυάζει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την συμφέρουσα τιμή. Η πιο φθηνή προσφορά που θα λάβετε , δεν θα είναι και η πιο συμφέρουσα. Μια πιθανή ζημιά , ίσως σας στοιχίσει περισσότερο.
  • Δώστε τα ακριβή στοιχεία του διαμερίσματος που θέλετε να καθαρίσετε.  Τα τετραγωνικά μέτρα, ο τύπος των δαπέδων και άλλα στοιχεία που θα σας ρωτήσουν πρέπει  να αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της εργασίας καθαρισμού. Ιδανικά , εφόσον είναι εφικτό, μια προηγούμενη επίσκεψη στο χώρο σας, θα ήταν το καλύτερο για την εκτίμηση της εργασίας που απαιτείται .
  • Παραμείνετε στο χώρο καθ όλη τη διάρκεια καθαρισμού ή έστω στην αρχή και στο τέλος. Έτσι το συνεργείο θα έχει τη δυνατότητα να σας δείχνει και να σας ρωτάει οτιδήποτε χρειαστεί κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Επιπλέον έτσι θα ελέγχετε και μόνος σας την πρόοδο του καθαρισμού και τον τρόπο εργασίας.
  • Στο τέλος της εργασίας καθαρισμού, ελέγξτε με τον επικεφαλή του συνεργείου καθαρισμού όλους τους χώρους που καθαρίστηκαν.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία αρχικού καθαρισμού νεόδμητων κατοικιών που παρέχουμε εδώ.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 και ζητήστε  την οικονομική προσφορά μας  για τον αρχικό  καθαρισμό της  νεόκτιστης κατοικίας σας.