Καθαρισμός ξενοδοχείου από πλήρη ανακαίνιση

Ο αρχικός καθαρισμός  ξενοδοχείου στην περιοχή του Πειραιά , ήταν μια ακόμη δουλειά πρόκληση!  8 όροφοι,  53 δωμάτια και όλοι οι κοινόχρηστοι και βοηθητικοί χώροι του πλήρως ανακαινισμένου ξενοδοχείου ήταν οι χώροι καθαρισμού.

Η εργασία αυτή ήταν αναμφίβολα μια πρόκληση για ένα συνεργείο καθαρισμού.

Ο καθαρισμός αφορούσε σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Από τα 53 δωμάτια εώς την πρόσοψη του κτηρίου των 8 ορόφων! Όλες οι επιφάνειες έπρεπε να καθαριστούν!

Οι διαφορετικές επιφάνειες απαιτούσαν η κάθε μία τη δική της προσοχή, τα δικά της υλικά καθαρισμού κ εργαλεία! Όμως, το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό του είχε τη δυναμική να αντιμετωπίσει κατάλληλα κάθε ξεχωριστή επιφάνεια!

Το πολυμελές συνεργείο καθαρισμού της attiC εργάσθηκε συγχρονισμένα και με ιδιαίτερη επιμέλεια για να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον αρχικό  καθαρισμό του ξενοδοχείου. Εικόνες πριν  τον καθαρισμό που δείχνουν την κατάσταση που επικρατούσε.

Η εργασία του καθαρισμού

Αναλυτικά η εργασία καθαρισμού περιελάμβανε  τον γενικό καθαρισμό σε 53 δωμάτια και σε όλους τους  βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου των 8 ορόφων. Οι επαγγελματίες καθαριστές απομάκρυναν με λεπτομέρεια  όλα τα υπολείμματα από μπογιές, στόκους  κλπ οικοδομικά υλικά. ο καθαρισμός όλων των δαπέδων  έγινε με προσοχή και με τα κατάλληλα απορρυπαντικά καθαριστικά υλικά. Το συνεργείο  απομάκρυνε  από όλες τις  επιφάνειες την άπειρη σκόνη που υπήρχε παντού. Ακόμη, επιμέλεια επέδειξε το συνεργείο κατά τον καθαρισμό των WC σε κάθε τους σημείο. Επιπλέον με μεγάλη προσοχή πραγματοποιήθηκε ο  καθαρισμός όλων των τζαμιών και γυάλινων επιφανειών εσωτερικά και εξωτερικά, των  αλουμινίων και των οδηγών. Ταυτόχρονα, ντουλάπες και ντουλάπια, κουφώματα και πόρτες, ανελκυστήρες και κλιμακοστάσιο  δεν ξέφυγαν της προσοχής των καθαριστών. Τέλος, εξονυχιστικός καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στα μπαλκόνια, την ταράτσα και σε όλους τους  βοηθητικούς χώρους!

Το  συνεργείο καθαρισμού ολοκλήρωσε και παρέδωσε όλους τους χώρους σε άριστη κατάσταση και εντός των χρονικών πλαισίων παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Το αποτέλεσμα του καθαρισμού

Δείτε φωτογραφίες μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και σας τη δείχνουμε με μεγάλη ικανοποίηση!

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και το μεράκι των καθαριστών της attiC για κάθε έργο καθαρισμού.

Για εμάς δεν εχει σημασία το μέγεθος της εργασίας, αλλά το πόσο εντυπωσιακά καθαρό θα το παραδώσουμε!

Η ικανοποίηση του πελάτη μας ήταν η καλύτερη επιβράβευση για όλο το προσωπικό καθαριότητας που απασχολήθηκε στο χώρο αυτό. Ήταν ένα ακόμη  στοίχημα καθαρισμού που  κερδίσαμε!

Καθαρισμός χωρίς προβλήματα, χωρίς ψεγάδια, χωρίς άγχος, εμπρόθεσμα  και κυρίως με οικονομία και ασφάλεια!

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες αρχικών και γενικών καθαρισμών που παρέχουμε πατώντας εδώ