Αποστολή μας ο αρχικός καθαρισμός ενός νεόκτιστου φαρμακείου. O πρώτος καθαρισμός μετά την κατασκευή ή την ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου απαιτεί επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες καθαριστές  διαθέτουν την γνώση, την εμπειρία αλλά και τα μέσα για εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαρισμού.

Ο αρχικός καθαρισμός που αναλάβαμε αφορούσε ένα νεόκτιστο επαγγελματικό χώρο στο Κορωπί, το οποίο θα λειτουργήσει ως φαρμακείο. Οι εργασίες κατασκευής μόλις είχαν ολοκληρωθεί. Η λευκή σκόνη των εργασιών είναι παντού. Τα σκουπίδια και οτιδήποτε άχρηστο πρέπει να απομακρυνθούν. Στόκοι, μπάζα, υπολείμματα από μπογιές πρέπει να καθαριστούν με προσοχή. Το συνεργείο των γενικών καθαρισμών της attic εργάσθηκε με μεράκι και απέδωσε τα μέγιστα!

Ο χώρος πριν τον καθαρισμό

Δείτε τις φωτογραφίες όταν το συνεργείο μας έφθασε στον χώρο (Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση):

Άριστα αποτελέσματα καθαρισμού

Το συνεργείο καθαρισμού διέθετε όλα εκείνα τα υλικά και εργαλεία που θα έκαναν την εργασία του πιο αποτελεσματική.  Ο χώρος παραδόθηκε εμπρόθεσμα και χωρίς ατέλειες. Η συνεργασία μας ήταν άριστη. Όλες οι σκόνες και τα μπάζα εξαφανίστηκαν. Τα δάπεδα γυάλισαν από την καθαριότητα.  Τα τζάμια, τα αλουμίνια, τα είδη υγιεινής καθαρίστηκαν με επιμέλεια και προσοχή.

Ο χώρος μετά τον καθαρισμό

Και επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, δείτε στις φωτογραφίες το αποτέλεσμα του αρχικού καθαρισμού (Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση) :

Όσο ιδιόμορφος κι αν είναι ο χώρος σας κι όσο μεγάλες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας , επικοινωνήστε μαζί μας και βγείτε κερδισμένος εξασφαλίζοντας άμεση και οικονομική καθαριότητα για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 για να ζητήσετε την προσφορά μας για τον αρχικό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου.