Αρχικός καθαρισμός νεόδμητου διαμερίσματος

Μετά την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών και όταν όλα τα υπόλοιπα συνεργεία αποχωρήσουν, είναι η ώρα της καθαριότητας! Είναι η ώρα που τα συνεργεία καθαρισμού αναλαμβάνουν δράση! Αποστολή: αρχικός καθαρισμός νεόδμητου διαμερίσματος! Σκοπός του συνεργείου καθαρισμού είναι να εξαφανίσει όλα τα σημάδια που οι κατασκευαστικές εργασίες αφήνουν! και είναι σίγουρα μια εργασία που απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια και φροντίδα. Οι εργασίες καθαρισμού που επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν είναι πολλές και απαιτητικές. Για το λόγο αυτό, ένα έμπειρο και αξιόπιστο συνεργείο καθαρισμού είναι η μόνο λύση!  Είναι η λύση που με ταχύτητα και ασφάλεια θα επιτρέψει να φανεί η τελική εμφάνιση του χώρου.

Επαγγελματικός καθαρισμός νεόδμητου διαμερίσματος

Αναθέτοντας τον αρχικό καθαρισμό του νεόδμητου διαμερίσματός σας σε ένα αξιόπιστο συνεργείο, εξασφαλίζετε σωστή καθαριότητα και ασφάλεια. Λειτουργώντας ως έμπειρη ομάδα, οι καθαριστές του συνεργείου πετυχαίνουν άμεσα το αποτέλεσμα καθαριότητας που επιθυμείτε. Έτσι εξασφαλίζετε το χρόνο να ασχοληθείτε με όλες τις άλλες διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν για την εγκατάστασή σας στο νεόδμητο διαμέρισμα σας.

Τι χρειάζεται να κάνετε εσείς για την καθαριότητα;

Δεν θα κάνετε τίποτα! Θα επιλέξετε απλά τα  αξιόπιστα συνεργεία της attic και θα αφήσετε τους  έμπειρους καθαριστές της να αναδείξουν μέσα από την καθαριότητα όλη την ομορφιά του νεόδμητου σπιτιού σας! Εσείς θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση των αντικειμένων σας και με τη διαμόρφωση του χώρου σας! Με την ολοκλήρωση της καθαριότητας, το νέο σας διαμέρισμα  θα είναι  είναι ακριβώς αυτό που  ονειρευτήκατε: το νέο σας σπίτι!

Αρχικός καθαρισμός μετά την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών: μια σοβαρή υπόθεση

Μετά την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών, επιβάλλεται να γίνει ένας ολοκληρωμένος και λεπτομερής καθαρισμός! Μην αφήνετε εργασίες καθαρισμού για να τις κάνετε αργότερα! Το πιθανότερο είναι να μην γίνουν ποτέ! Τα σοβατεπιά πρέπει να καθαριστούν πριν την τοποθέτηση των επίπλων. Μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο και χρονοβόρο. Τα πιο απομακρυσμένα σημεία στα ντουλάπια , πρέπει να καθαριστούν τώρα, πριν να ξεκινήσετε να τακτοποιείτε τα πράγματά σας. Όλη η σκόνη που υπάρχει παντού στο διαμέρισμα , πρέπει τώρα να απομακρυνθεί, αλλιώς θα μεταφέρετε παντού μέσα από την καθημερινή σας κίνηση. Η σωστή ώρα για εναν καλό αρχικό καθαρισμό, είναι τώρα.

Ξεμπερδέψτε μια και καλή από κάθε εργασία καθαρισμού που θα σας ταλαιπωρήσει !

Καθαρισμός με σημασία στη λεπτομέρεια

Ο  γενικός καθαρισμός ενός ανακαινισμένου διαμερίσματος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών , είναι μια εργασία που απαιτεί  γνώση,  εμπειρία, κατάλληλο εξοπλισμό και κυρίως προσοχή στη λεπτομέρεια! Οι φωτογραφίες δείχνουν το αποτέλεσμα της προσεκτικής και με μεράκι εργασίας του συνεργείου των γενικών καθαρισμών της attic! Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε το σπίτι σας πεντακάθαρο! Έτσι, όταν το συνεργείο καθαρισμού αποχωρήσει , το διαμέρισμα θα είναι έτοιμο για  τη μετακόμιση!

Για τον καθαρισμό του ανακαινισμένου διαμερίσματός σας το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι η παροχή ρεύματος και νερού και φυσικά την παρουσία σας στο χώρο για τυχόν ερωτήσεις ή υποδείξεις. Είναι πολύ σημαντική η παραλαβή του έργου από εσάς ώστε να επιβεβαιώσετε την ικανοποίησή σας από το αποτέλεσμα του καθαρισμού.

Καθαρισμός χωρίς προβλήματα, χωρίς ψεγάδια, χωρίς άγχος, εμπρόθεσμα  και κυρίως με οικονομία και ασφάλεια!

Δείτε τις φωτογραφίες από έναν ακόμη  καθαρισμό νεόδμητου διαμερίσματος που ολοκληρώσαμε πρόσφατα! Η εργασία ολοκληρώθηκε σε μια ημέρα από το συνεργείο γενικών καθαρισμών της attic. Όλα τα υλικά , εργαλεία και μηχανήματα καθαρισμού που χρησιμοποιήθηκαν τα παρείχε η εταιρεία καθαρισμών attic!  Για άλλη μια φορά είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και σας τη δείχνουμε με μεγάλη ικανοποίηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 για να ζητήσετε την προσφορά μας για τον αρχικό καθαρισμό του νεόδμητου διαμερίσματός σας.