Καθαρισμός νεόκτιστων διαμερισμάτων με πλακάκι σε απομίμηση ξύλου

Το πλακάκι σε απομίμηση ξύλου είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα νεόκτιστο διαμέρισμα. Η αισθητική που προσφέρει το ξύλο είναι αξεπέραστη. Η εμφάνιση του ξύλου προσφέρει θαλπωρή, ζεστασιά και θετική αύρα στο χώρο. Πέρα από την εμφάνιση όμως, είναι σαφώς πιο ανθεκτικό και η συντήρηση του είναι πολύ πιο εύκολη!

Παρά ταύτα ο πρώτος καθαρισμός του αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση για τα συνεργεία καθαρισμού. Όσο πιο πιστή η απομίμηση ξύλου, τόσο πιο προσεχτικός πρέπει να  ειναι ο πρώτος καθαρισμός.  Όταν το πλακάκι δεν είναι λείο, πέρα από τους αρμούς, πρέπει να καθαριστούν οι μικρές γραμμές,  αυλακιές, που δίνουν την φυσική όψη του ξύλου.

Μία δύσκολη περίπτωση καθαρισμού που το αποτέλεσμά της  ωστόσο δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο καθαρισμός μιας νεόκτιστης κατοικίας είναι μια απαιτητική εργασία που χρειάζεται εμπειρία , τεχνογνωσία και προσοχή στη λεπτομέρεια! Μόνο ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού θα την ολοκληρώσει με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα.

Αρχικοί καθαρισμοί με εντυπωσιακά αποτελέσματα 

Παρόλο που η δυσκολία σε έναν τέτοιο καθαρισμό είναι το δάπεδο , υπάρχουν και οι υπόλοιπες επιφάνειες που χρειάζονται την προσοχή μας.  Ντουλάπες, ντουλάπια, παντζούρια, τζάμια κλπ επιφάνειες καθαρίζονται με προσοχή και ταχύτητα. Οι  έμπειροι καθαριστές της attic, εξειδικευμένοι σε καθαρισμούς νεόκτιστων διαμερισμάτων και εξοπλισμένων με τα κατάλληλα καθαριστικά μέσα και εργαλεία φροντίζουν για αυτό. Ένα πολυμελές συνεργείο καθαρισμού  που λειτουργεί ενορχηστρωμένα και συντονισμένα, απομακρύνοντας σκόνες, στόκους  και μπογιές σαν ένα σώμα.

Αυτός ο οργανωμένος και συντονισμένος καθαρισμός έχει το προσδοκούμενο αποτέλεσμα. Την αφαίρεση της σκόνης και όλων των οικοδομικών υπολειμμάτων  και την ταυτόχρονη ανάδειξη της ομορφιάς των υλικών και των επιφανειών των νεόκτιστων. Και το σημαντικότερο: χωρίς ο ιδιοκτήτης να έχει κουραστεί καθόλου!

Δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα πρόσφατης εργασίας μας σε νεόδμητο διαμέρισμα με πλακάκι απομίμησης ξύλου.

Ο πρώτος καθαρισμός ενός νεόδμητου σπιτιού είναι δουλειά για επαγγελματίες.

Μόνο οι επαγγελματίες καθαριστές, με αμέτρητες ώρες εμπειρίας σε έργα καθαρισμού, έχουν τη γνώση και την τεχνική ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε επιφάνεια με το κατάλληλο μέσο, απορρυπαντικό ή εργαλείο καθαρισμού. Με σεβασμό στις διαφορετικών υλικών επιφάνειες, καθαρίζουν σε βάθος αναδεικνύοντας χρώματα, τεχνοτροπίες , υλικά.

Η ανάθεση του αρχικού καθαρισμού του νεόκτιστου διαμερίσματος σας στα επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού της attic  θα σας απαλλάξει άμεσα από πολλές ώρες ταλαιπωρίας με αμφίβολα αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες αρχικών καθαρισμών νεόκτιστων διαμερισμάτων που παρέχουμε εδώ.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 και ζητήστε  την οικονομική προσφορά μας  για τον αρχικό καθαρισμό του νεόκτιστου διαμερίσματός σας .