Γενικός καθαρισμός μετά την ανακαίνιση

Η ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου γραφείων τελείωσε και πριν την έναρξη της λειτουργίας του, είναι η ώρα της καθαριότητας! Ποιος  όμως θα αναλάβει να κάνει για εσάς όλες εκείνες τις εργασίες καθαρισμού που απαιτούνται; Στον χώρο επικρατεί ένα χάος! Οι εργαζόμενοι πρέπει να βάλουν σε τάξη τα πράγματά τους και να οργανώσουν τους χώρους εργασίας τους ! Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να προηγηθεί ένας καλός γενικός καθαρισμός. Να εξαλειφθεί η σκόνη που έχει καλύψει όλες τις επιφάνειες. Να καθαριστούν τα έπιπλα. Να καθαριστούν τα τζάμια και τα δάπεδα. Να καθαριστούν και να απολυμανθούν οι χώροι υγιεινής. Τι σκοπεύεται να κάνετε για αυτό; Ποιος θα αναλάβει αυτή τη δύσκολη , ωστόσο απόλυτα απαραίτητη εργασία;

Επαγγελματικός καθαρισμός γραφείου μετά από ανακαίνιση

Η λύση είναι μία: τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού της attic! Πλήρως εξοπλισμένα και οργανωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παραδώσουν το νέο επαγγελματικό σας χώρο στην τελική του μορφή!

Τι χρειάζεται να κάνετε εσείς για την καθαριότητα;

Στην πραγματικότητα τίποτα! Απλά αναθέστε τον καθαρισμό στα συνεργεία της attic και αφήστε αυτή τη δύσκολη αποστολή στα χέρια των ειδικών! Δείτε απλά τον  ανακαινισμένο επαγγελματικό σας χώρο να μεταμορφώνεται και να παίρνει την τελική μορφή του! Έναν πεντακάθαρο επαγγελματικό χώρο γραφείου όπου οι εργαζόμενοι θα εκτιμήσουν και θα αγαπήσουν με την πρώτη ματιά ώστε  με χαρά θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους!

Γενικός καθαρισμός μετά την ανακαίνιση: μια σοβαρή υπόθεση

Τα υπολείμματα από τις εργασίες ανακαίνισης  είναι πολλά! και ακριβώς αυτή είναι η στιγμή που επιβάλλεται να γίνει μια σοβαρή εργασία καθαρισμού! Ποτέ άλλοτε οι χώροι δεν θα είναι τόσο ελεύθεροι ώστε να μπορούν να καθαριστούν με λεπτομέρεια! Μην αφήσετε εργασίες για αργότερα! Αυτό το “αργότερα¨είναι δύσκολο να βρεθεί! Ξεμπερδέψτε μια και καλή από κάθε εργασία καθαρισμού που θα σας ταλαιπωρήσει !

Καθαρισμός με σημασία στη λεπτομέρεια

Ο  γενικός καθαρισμός ενός ανακαινισμένου επαγγελματικού χώρου γραφείων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών , είναι μια εργασία που απαιτεί  γνώση,  εμπειρία, κατάλληλο εξοπλισμό και κυρίως προσοχή στη λεπτομέρεια! Οι φωτογραφίες δείχνουν το αποτέλεσμα της προσεκτικής και με μεράκι εργασίας του συνεργείου των γενικών καθαρισμών της attic! Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε το γραφείο  σας πεντακάθαρο! Έτσι, όταν το συνεργείο καθαρισμού αποχωρήσει , το γραφείο σας  θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει!

Για τον καθαρισμό του ανακαινισμένου χώρου γραφείων σας το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι η παροχή ρεύματος και νερού και φυσικά την παρουσία σας στο χώρο για τυχόν ερωτήσεις ή υποδείξεις. Είναι πολύ σημαντική η παραλαβή του έργου από εσάς ώστε να επιβεβαιώσετε την ικανοποίησή σας από το αποτέλεσμα του καθαρισμού.

Καθαρισμός χωρίς προβλήματα, χωρίς ψεγάδια, χωρίς άγχος, εμπρόθεσμα  και κυρίως με οικονομία και ασφάλεια!

Δείτε τις φωτογραφίες από τον καθαρισμό ανακαινισμένου χώρου γραφείων στο Ψυχικό! Η εργασία ολοκληρώθηκε σε μια ημέρα από το συνεργείο γενικών καθαρισμών της attic. Όλα τα υλικά , εργαλεία και μηχανήματα καθαρισμού που χρησιμοποιήθηκαν τα παρείχε η εταιρεία καθαρισμών attic! O πελάτης παρέλαβε τον ανακαινισμένο επαγγελματικό του χώρο έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του! Για άλλη μια φορά, δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια για την εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαρισμού του συνεργείου μας! Για άλλη μια φορά είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και σας τη δείχνουμε με μεγάλη ικανοποίηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 για να ζητήσετε την προσφορά μας για τον γενικό καθαρισμό του ανακαινισμένου επαγγελματικού σας χώρου.