Για τον πρώτο, γενικό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου διαθέτουμε την γνώση, την εμπειρία και το μεράκι ώστε να το μεταμορφώσουμε και να σας τον παραδώσουμε καθαρό και αστραφτερό. Ο επαγγελματικός σας χώρος είναι  έτοιμος να φιλοξενήσει τους εργαζομένους και τους πελάτες σας!

Δείτε στις φωτογραφίες τα αποτελέσματα του αρχικού καθαρισμού ενός νεόκτιστου  πρατηρίου υγρών καυσίμων. Οι χώροι του πρατηρίου παραδόθηκαν τέλεια καθαρισμένοι, λαμπεροί , στους χρόνους που είχε συμφωνηθεί.

Τα τζάμια καθαρίστηκαν με λεπτομέρεια, τα πλακάκια καθαρίστηκαν- τρίφτηκαν με περιστροφική μηχανή για να αφαιρεθεί κάθε ίχνος από στόκους, μπογιές, σκόνες και τσιμέντα. Τα ράφια, τα ψυγεία κι όλα τα έπιπλα που ήδη είχαν μπει στο χώρο καθαρίστηκαν με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Χωρίς προβλήματα, χωρίς ψεγάδια, χωρίς άγχος και κυρίως με οικονομία και ασφάλεια!

Όσο ιδιόμορφος κι αν είναι ο χώρος σας κι όσο μεγάλες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας , επικοινωνήστε μαζί μας και βγείτε κερδισμένος εξασφαλίζοντας άμεση και οικονομική καθαριότητα για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105143559 και 2105143981 για να ζητήσετε την προσφορά μας για τον αρχικό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου.